Wbrew insynuacji Monne nie jestem teraz po kilku
jestem po kilku....
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezesjestem po kilkunastu godzinach nocnej pracy a za chwilę będę po kilku piwach szkoda, że nikt się nie dołączy.W trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
Comment
-
-
No dobra przyznaje się - piję kolejnego Jubilata i jest mi z tym dobrzeŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Jubilat kwalifikuje się do tematu "Jestem po kilkunastu..."Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Jestem po pracy i właśnie po jednym piwie. Marne to pierwsze świeto.
PS
Czy w Warszawie ktoś świętuje? Bo po dzisiejszej zmianie, dochodzę do wniosku, że chyba mało ktoBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cez..nawet tak bardzo nie widaćLast edited by kot_z_cheshire; 2007-04-13, 22:13.Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
-
Hmm..najlepszą onomatopeją jest......"purmo"..i widok usmiechniętego kotka...to jest reklama jakichś grzejników czy coś...pomyśl..'purrrrrrrrrmo....' czy to nie brzmi...ciepło?
Ne wiem, ile bym musiała wypić, aby taki stan osiągnąćMłode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kot_z_cheshireHmm..najlepszą onomatopeją jest......"purmo"..i widok usmiechniętego kotka...to jest reklama jakichś grzejników czy coś...pomyśl..'purrrrrrrrrmo....' czy to nie brzmi...ciepło?
Ne wiem, ile bym musiała wypić, aby taki stan osiągnąćMasz stare niepotrzebne rzeczy, to napisz.
Comment
-
Comment