Wiesz...Ja mam taka tajemna szufladę, w której są: długpisy, koszulki do dokumentów, zasilacze, jakieś dziwne inne rzeczy których jeszcze nie rozszyfrowałam itp a przy tym: zupki "gorące kubki", bułeczki z ziarenkami, jogurciki, kiwi i takie tam....I w sumie nie ruszając się sprzed kopmutera wciąż mielę...Tym bardziej, że o dziwo!, nie bardzo mam czas na to, aby pójśc do kuchni i coś zjeść...Pewnie dlatego przed ta opcją sie tak wzbraniam, bo siedziałabym tam cały czas
jestem po kilku....
Collapse
X
-
A więc jestem po 4 piwach: 2 Czarne Smoki i 2 warki strong ( z racji zamkniętego sklepu ze smokami) i jestem w nastroju zaczepno-obronnym. Najpierw zaczepiam i trzeba mnie bronić
Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
-
Jestem po porterze z krajana, pszenicznym oboloniu,cernych krusovicach x2 i pszenicznym domowym. Ale czuje się mocno znietrzzwiony, chyba dlatego, że dopadł mnie ostry katar i ból gardła. Serdecznie pozdrawiam tych co jeszcze i pije i cała resztę też.
Comment
-
-
O jeden kufelek za dużo... Nie mogę iść spać, bo mam "karuzelę"...
Było fajnie
Jutro (dziś) idę z rodziną do ZOO. Nie będzie mi się podobało."Piwo stanowi dowód, że Bóg nas kocha i chce, abyśmy byli szczęśliwi" - Benjamin Franklin
Comment
-
-
Chyba wychodzi na to, że mam najsłabszą głowę na forum, ale jestem po jednym porterze ze Lwowa, a czuję się jak bym wypił pół beczki piwaBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16Chyba wychodzi na to, że mam najsłabszą głowę na forum, ale jestem po jednym porterze ze Lwowa, a czuję się jak bym wypił pół beczki piwa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika garfunkelJeszcze jestem ja...a ja po połowie Bossa portera szukam w domu od razu miejsca do spania . Strzelec porter też mnie obezwładnia.Last edited by adam16; 2006-05-04, 21:46.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika garfunkelOhoho! Nie zadawaj takich pytan, bo wiesz, co być może...dasz mi to, co zastaniesz w domu, a czego się nie spodziewasz...nie boisz się?Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Comment
-
-
w przypadku zalania zastaniesz więcej niż się spodziewałeś- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTw przypadku zalania zastaniesz więcej niż się spodziewałeśLast edited by adam16; 2006-05-04, 22:48.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Comment
-
Comment