Dobra, namówiliście mnie. Idę do nocnego
jestem po kilku....
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika garfunkelNo wiecie? ...a ja mam dolegliwości żołądkowe i popijam krople miętowe...i w ogóle źle się czuję. To już chyba ten wiek .
jutro sobie odbijesz
PS
Uwaga! Zaraz ocenię dwa piwa na forumLast edited by Shlangbaum; 2006-09-09, 22:20.
Comment
-
-
[QUOTE=Shlangbaum]eee tam, nie zrzucaj na wiek, jak bym tam był...
jutro sobie odbijesz
nie odbijęęęę..i nie wiem kiedyLast edited by garfunkel; 2006-09-09, 22:26.
Comment
-
-
Przerąbane masz kobito a odbijesz sobie w ciągu dwóch tygodni. Jak wpadnę do Częstochowy to chętnię przyjme zaproszenie do Ciebie na piwo do obiadu Jak chcesz to wyciągniemy Cię z Agnieszką do kina razem z dzieciakami
PS
Piżamkę też chętnie zobaczymy. Oczywiście w obecności męża żeby nie było...
...acha i nie jestem Iron i nie proponuję seksu w 4 ocobyLast edited by Shlangbaum; 2006-09-09, 22:28.
Comment
-
-
Ale Ona i tak ma kolczyki ode mnie więc jestem podbudowany Pozdrów słodką dziecinkę i powiedz mi na PW lub gg (bo dziś jakoś i tak na gg nie odpisujesz ) czy w najbliższy wikend możemy Cię na Stradomiu odwiedzić z Krakowiakiem i Smoczą GłowąLast edited by Shlangbaum; 2006-09-09, 22:41.
Comment
-
-
Shlangbaum, no Ty się robisz frywolny po tych kilku I nie zapomnij linek podrzucić do tych ocenionych piw
Garfunkel, nie stersuj się: polazłam po piwo, wróciłam z bananami. Teraz będziemy patrzeć obydwie, jak się koledzy w ten wątek wpisująMłode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kot_z_cheshireShlangbaum, no Ty się robisz frywolny po tych kilku I nie zapomnij linek podrzucić do tych ocenionych piw
Garfunkel, nie stersuj się: polazłam po piwo, wróciłam z bananami. Teraz będziemy patrzeć obydwie, jak się koledzy w ten wątek wpisują
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ShlangbaumTy po banany chodzisz a mi tu kobity potrzenaMłode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
Comment