Właśnie skończyłem upierdliwą pracę z demografii-statystyki, której nieprzesłanie jednemu Doktorowi dziś do północy spowodowałoby że studiowałbym rok dłużej. Czas zejść do piwnicy po dwa porterki i być po kilku za godzinkę
Jestem po 2 wodach mineralnych, 10 Krwawych Mary i 3 Amaretto on the rocks i kurka, nic. Spodziewałam się choć lekkiego rauszu, a szczytem szaleństwa było zatańczenie kawałka Shakiry featuring ktoś tam z kumpelą, której nie widziałam jakieś 3-4 lata... Chyba się starzeję...
Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
No właśnie ostatnio chciano mnie zezłomować. A skąd ja mogłam wiedzieć, że jak się zje kanapkę na śniadanie i kanapkę na obiad, a wieczorem popije 2x 200ml wody mineralnej - to że to gwarantuje brak skutków wszelakich alkoholowych Dzisiaj usiłowałam powtórkę z rozrywki, ale tak jakoś monotonnie było. Więc już bez kilkugodzinnego maratonu clubbingowego w stylu after party
Jutro dzień przerwy, a od piątku będę codziennie po kilku... piwach
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Tez jestem po kilku. Okocim Poter 2006 duzo bardziej dojrzaly niz wczesniejsze warki, Mniej cukru, wiecej goryczki. Tak czy siak jestem po kilku Urquelach i Ok porterkach.
Admin z Ratebeera
Licencjonowany Sedzia BJCP (E0894)
Poromotor piwnej Polski na swiat :)
Spko, to tylko w knajpie oszukują z dolewaniem wódki do soku pomarańczowego
To był sok pomidorowy, a w jednej z knajp chyba tylko zabarwiali lekko wódkę sokiem. A może po prostu żołądek już mi się metalowy zrobił? [Pewnie po wypiciu acetonu ]
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcel
To był sok pomidorowy, a w jednej z knajp chyba tylko zabarwiali lekko wódkę sokiem. A może po prostu żołądek już mi się metalowy zrobił? [Pewnie po wypiciu acetonu ]
Oczywiście myślałam o pomidorowym A ta wódka może rozcieńczona była
A tak serio: ja też mam czasem takie dni, że wlewam w siebie i nic.
Po kilku Bartkach i jednym soku pomidorowym na koniec i poza tym, że ogólnie sennie mi się wracało, to nic. Kurka, co mało alkoholowy alkohol ostatnio piję... Dobrze, że w święta odpocznę, bo kiedyś wyspać się trzeba
Comment