Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcy
Wyświetlenie odpowiedzi
jestem po kilku....
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kot_z_cheshire Wyświetlenie odpowiedziBim bom....bim bom..Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Comment
-
-
A co takiego fajnego w nim było?Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
I już? Chociaż z jakims browarkiem?Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
Comment
-
-
OOo..Ja już po browarkach. Nawet kilku..Po prostu były i nie ma. Ale za to mogę się bardzo intelektualnie poudzielać właśnie w tym wątku stworzonym jakby z myślą o mnieMłode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
-
uuu najgorzej gdy sie konczą, ale podobno jaki początek tygodnia taki cały tydzień, więc źle jutro nie będzie.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
Comment
-
-
Zależy. Rano może być nienajlepiej. Ale jakby miał się wieczór powtórzyć to ja tam niechętna nie będęMłode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Comment
-
-
A czym się dziś raczyłaś? Ja się jeszcze łamie czy zejść do piwnicy po pszeniczniaka.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
Comment
-
-
Hmm..Lista długa nie jest: Franziskaner, Zlatopramen, Żywe i jeszcze jakaś pszeniczka...aaa i Zlaty bazant (czy jak to sie tam pisze...). No to by było na tyle. Idź po tę pszeniczkę. Co się będziesz męczyłLast edited by kot_z_cheshire; 2007-07-16, 23:21.Młode koty mają adhd, niestety.
Comment
-
-
No już jest ale tylko jedna, jutro jazda mie czeka a i palić mnie się zachce a tylko jedna fajka zostałaMilicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
Comment
-
-
Dam radę , ciepło na dworze, bo do piwniczki się idzie wychodząc na podwórko A w piwniczce zimno, najlepiej stamtąd by było niewychodzić.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
Comment
-
Comment