Chyba sdię strąbiłam. Boję się dnia jutrzejszego? dzisiejszego??
Phhh.....dam radę
Last edited by kot_z_cheshire; 2007-12-15, 02:23.
Powód: bes sęsu te moje poprawki....
Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
UWAGA piję dzisiaj Portera z Witnicy i do tego prawie rok po terminie
Uważaj na siebie. Ja po Kaperze zszedłem do piwnicy i stwierdzam (poraz kolejny), że piwo domowe nie ma sobie równych. Człek się nie męczy A w głosnikach Breakout
Milicki Browar Rynkowy Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2
"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson No Hops, no Glory :)
No wiem, wiem... sam zlapalem sie na tym skrocie myslowym. Z poczucia winy, otworzylem nastepny karton. Jako ze z poprzedniego mialem 3 Honker Ale wiec i z tego skonsumowalem tylko Ale, i na dzisiaj mam i stouta i India Pale Ale i orzechowe
To juz bedzie calkiem sporo buteleczek Tym bardziej, ze wczoraj zauwazylem promocje: te pub packi sa po $9.99 wiec zrobie zapas
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Od siebie dodam, że dziś w Browarmianym kiblu widziałem wlepkę "kot z cheshire", więc też alibi poproszę... Analiza laboratoryjna wlepki wskazała na 12.01.2008 jako dzień nalepienia.
lepiej niech Twój stary poszuka alibi na 2 marca, okolice godziny 15.00!
Był widziany w Grodźcu na Zamku z puszkowym Żubrem pitym spod straganu z publikacjami o zamku
Zatłukę gada! Mówił, że w robocie jest....
Od siebie dodam, że dziś w Browarmianym kiblu widziałem wlepkę "kot z cheshire", więc też alibi poproszę... Analiza laboratoryjna wlepki wskazała na 12.01.2008 jako dzień nalepienia.
Wypieram się! To wroga propaganda i czarny PieR musi być...Ani chybi...Ja tam po obcych kiblach się nie wałęsam..Zwłaszcza męskich
Comment