Idę na koncerniaka po domowych, chyba mam coś z głową.
jestem po kilku....
Collapse
X
-
Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
-
-
właściwie to wpisuję się na "zaś".- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
ja dla odmniany dzis poczczePopieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika naczelnik Wyświetlenie odpowiedzija dla odmniany dzis poczcze- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
po zamknieciu sklepuPopieram domowe browary!
Zamykam browar.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika naczelnik Wyświetlenie odpowiedzija dla odmniany dzis poczczeLepszy jabol pod okapem
niż GŻ, CP i KP !
Kompania Piwowarska obcięła Żubrowi rogi i jaja.
Wspieraj swój Browar - zostań Premium-Użytkownikiem!
Moja pierwsza literka to małe L a nie duże I :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika lzkamil Wyświetlenie odpowiedziMocze prawoczławny jeczcześ? U nich jeczcze tydzień do Wielkanoczy.Popieram domowe browary!
Zamykam browar.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika naczelnik Wyświetlenie odpowiedziSzpadajLast edited by ART; 2008-03-29, 00:53.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
gnanie po darta to jezd to- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Dzis bez poszczenia, wiec profilaktycznie sie zawczasu wpisze
Last edited by naczelnik; 2008-03-29, 16:48.Popieram domowe browary!
Zamykam browar.
Comment
-
-
Lubię pognać w darta, a naj naj w tego ostrego Rzucam wówczas szpadami jak Dartagnian albo inaczej: odziedziczyłem styl po darta gnianie
ps. To mój pierwszy wpis w tym temacie chyba„Amatorom konopi indyjskich należy się przypomnienie, że naczelną zasadą rządzącą chemią mózgu jest zasada równowagi.
Nie można bezkarnie zmieniać składu tej biochemicznej zupy, a przynajmniej nie można tego robić na dłuższą metę...”
Dr hab. med. Przemysław Bieńkowski
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
Comment