Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maggyk
Wyświetlenie odpowiedzi
jestem po kilku....
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks Wyświetlenie odpowiedzia co piłaś?- Wiesz Luciu, co ci powiem?
- ???
- ...napiłbym się piwa.
------------------------------------------
Dzień dobry panu.
Poproszę dwa piwa...albo nawet trzy.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks Wyświetlenie odpowiedzia co piłaś?Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maggyk Wyświetlenie odpowiedziPiwo. Kilka x piwo M. in porter z Żywca, Remus z Ambera, jakieś belgi - kto by spamiętał. Piję dalej
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziAnteks, widzę, też już po niejednymMniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Promil03 Wyświetlenie odpowiedziTo nie masz notesika z Batmanem?Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks Wyświetlenie odpowiedzitak a dokładnie po 2: swoja pszenica i Kujawskie Mocne z Krajana . Ale zerkam na następna pszenicęŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
Comment
-
-
A teraz czas na Westmalle trippell. Anteks Steinbacha bierz 1:1.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
Comment
-
-
Ja jestem przed kilkoma
Przytargałem z piwnicy cztery przeterminowane portery, każdy ~2 lata. Mam nadzieję, że wszystkich nie wypiję dzisiaj, bo jeszcze nie skończyłem wina
Przy okazji robię porządki. Wywaliłem już z 50 płyt CD. Mam przy tym niezły ubaw, bo niektóre mają po 7-8 lat i zawierają programy i inne komputerowe gadżety z tamtych czasów.MM961
4:-)
Comment
-
-
Ja jestem po dwóch, które musiałam spożyć do spotu "jestem domowym piwowarem". Miało być jedno, ale jak doszło do kwestii "na zdrowie" to się okazało, że takimi resztkami nie wypada toastu spełniać
Dziś jeszcze tylko jedno i spać, bo jutro muszę wstać o 5 rano a dla mnie to głęboki środek nocy.
Comment
-
-
dziś ostatnia noc w Sztokholmie - moim ukochanym mieście (tak, wolę je od zakichanego Poznania z jego Lechem - chodzi o drużynę piłkarską, bo o piwie to szkoda mówic, i Grobelnym). Po 14.00 w Monk's Cafe Weizendoppelbock z kija (8,5%), potem w w schronisku Brooklyn Brown Ale. Wieczorem znowu do Monk's Cafe - Left Hand Imperial Stout (10,4%), w pokoju - Samuel Adams Honey Porter, Slotkallans Imperial Stout, teraz Nils Oscar Rokporter. Aha, wracając z Monk's Cafe pogubiłem drogę...ale jakoś trafiłem na St: Eriksgatan. Heja Sverige!Tak dla referendum w sprawie usunięcia Ryszarda Grobelnego ze stanowiska prezydenta m. Poznania!
Comment
-
Comment