Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika snorre
Wyświetlenie odpowiedzi
jestem po kilku....
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks Wyświetlenie odpowiedzipo tym co napisałeś nie obawiasz się wracać do Poznania
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr Wyświetlenie odpowiedziPrzecież prawdziwi kibice Lecha nie kibicują Amice.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr Wyświetlenie odpowiedziPrzecież prawdziwi kibice Lecha nie kibicują Amice.Mniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Lecha to ja mam powyżej uszu - tego ciągłego wałkowania tematu i wydawania pieniędzy na jedną grupę hobbystów - kibiców (to tak jakbym chciał, żeby miasto dofinansowywało browar restauracyjny albo sklep z piwem). Zamyka się przedszkola, a ciągle daje się na tych...Tak dla referendum w sprawie usunięcia Ryszarda Grobelnego ze stanowiska prezydenta m. Poznania!
Comment
-
-
....Janowach....
KurcZe jak ta klawiatura faluje......
Mam ochotę popisać coś o MIEDZIANYCH ZAAJEBISTYCH BLASZKACH na różnych forach ale mi się nie chce szukać ich tych forów....
Piękny jest ten janów kupię sobie wiecej...Wszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Seta Wyświetlenie odpowiedzi....Janowach....
KurcZe jak ta klawiatura faluje......
Mam ochotę popisać coś o MIEDZIANYCH ZAAJEBISTYCH BLASZKACH na różnych forach ale mi się nie chce szukać ich tych forów....
Piękny jest ten janów kupię sobie wiecej...Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
Comment
-
-
Wy byście kurcze mogli w CP sprzedawać takie blaszki "nie należę do stowarzyszenia piwowarów" - ja wchodzę i jeszcze słodów dokupię...Wszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.
Comment
-
-
No i jestem po kilku - czy ktoś dołączy?Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marcin_wc Wyświetlenie odpowiedziJa kupiłem dzisiaj katron Okocimia Portera, więc lepiej już się wpiszę.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maggyk Wyświetlenie odpowiedziNo i jestem po kilku - czy ktoś dołączy?Save water, drink beer ...
http://www.parowozy.com.pl/
http://www.kamery.wolsztyn.pl/
https://www.facebook.com/pages/Browa...10?ref=profile
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika przemo70 Wyświetlenie odpowiedziGosia nie nasiąkaj tyle bo będziesz miętka jak gąbkaŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
Comment
-
Comment