Lecte sząse na riposten, zara szlafen gejen!
jestem po kilku....
Collapse
X
-
uuu, niewykorzystan.
wpatrzym sie byl na wembley na koncert wpatrzyl.Popieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziTeż tak macie? Gdyby mi moje kochanie nie powiedziało "nie pij dużo", to poprzestałbym na dwóch, a tak otwieram właśnie czwarte.Szklanka wody nie jednemu człowiekowi juz zaszkodziła, natomiast szklanka Pilznera nigdy."
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika piowen Wyświetlenie odpowiedziAż dziw bierze, że nikt tutaj jeszcze nie zaglądnął Ja jestem po dwóch butelkach Urquella i chyba na tym nie poprzestanę
Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku!2800 nowe piwa opisałem na forum
Moja "kolekcja" wypitych piw zagranicznych na koniec maja 2023 r. liczy 12 810 piw z 180 krajów
Kolekcja jest na stronie https://sites.google.com/view/sibarh-galeria/galeria
Comment
-
-
Ja jestem po przepalance ale mam zamiar wypić jakiegos ciemniaczka.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Monotematycznie w tym naszym nowym roku!
A nie myślał nikt o robocie?
Przelałem na cichą monachijskie, porzednie monachijskie zabutelkowane. Teraz biorę się za portera (na cichą go, a później lagerowanie) a potem coś uwarzę i przeleję na cichą pilsa."Dużo to nie znaczy Dobrze
Dobrze znaczy dużo"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks Wyświetlenie odpowiedzia mi po 29 godz w pracy nie chce się pić
Comment
-
-
Muszę ożywić nieco temat, by kurz nie zakrył czcionki złotem pisane na wieki wieków
Jestem po dwóch bączkach Noteckiego i dwóch łódzkich Porterach. Waham się, czy zejść do garażu po kolejnego. Hm... nie mam skutecznego motywatora... pomóżcie!!!"Nie każde piwo to Żywiec "- całe szczęście.
Comment
-
-
Idź po kolejnego, to rozkaz (skoro potrzebujesz motywatorów - do usług)
Comment
-
-
Comment
-
Comment