jestem po kilku....

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • żąleną
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2002.01
    • 13239

Może zrobił sobie obieg zamknięty.

Comment

• leona
      D(r)u(c)h nieuchwytny
      • 2009.07
      • 5853

viceMITRZ NASZ TeS!! viceMISTRZ NASZ TeS!!

Comment

• chemmobile
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2009.03
        • 2168

Miałeś chamie złoty róg, ostał ci się ino sznur (znaczy się "sekend plejs")
        Vivat Lech, vivat wszystkie stany.

Leona, ty za mało wypiłeś, żeby pisać w tym wątku
        Lwówek Śląski - 800 lat tradycji piwowarskich.
        Kto piwem szynkuje, dawać ma właściwą miarę, kto to ominie, zapłaci 4 białe grosze kary - lwóweckie prawo piwowarskie AD 1609

Comment

• Seta
          Pułkownik Chmielowy Ekspert
          • 2002.10
          • 6964

A ja dziś zdawałem Cambridge ESOL BEC Preliminary, czy coś w ten deseń, a że durne wyniki za półtora miecha to sobie nie żałuję tego wieczora. Cudem nie zapaliłem przed ustnym czyli "mówing". Ech palenie jest fajne... ech...
          Wszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.

Comment

• GioCare
            Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
            • 2007.09
            • 137

Ja dziś, a dokładniej godzinę temu byłem po 4 Goolmanach Gold Szczerze mówiąc to zbyt dużo nie poczułem, ponieważ taka dawka piwa nie robi na mnie wrażenia (Goolman Gold butelka tylko 0.33l ) jednak troszkę czułem efekt podchmielenia ale dzięki temu lepiej wybierało mi się nowe spodnie w sklepie I muszę przyznać że dokonałem naprawdę dobrego zakupu!
            ╔═╗
            ║═╬╦╦═╦═╦═╗
            ╠═║║║╬║╩╣╔║
            ╚═╩═╣╔╩═╩╝UŻYTKOWNIK
            ════╚╝══════════

- GIOCARE - Polski produkt wyprodukowany dla Biedronki lecz już niespotykany :(
            "Ten, kto wymyślił piwo, był mędrcem"
            http://www.kp.pl/

Comment

• chemmobile
              Major Piwnych Rewolucji
              • 2009.03
              • 2168

Italodisco rulez!!!

Jakoś tak dziwnie się składa, że po kilku litrach czeskiej desitki ten gatunek muzyki wpada w ucho tak łatwo, jak niektóre owady w lecie
              Last edited by chemmobile; 2010-05-19, 22:08.
              Kto piwem szynkuje, dawać ma właściwą miarę, kto to ominie, zapłaci 4 białe grosze kary - lwóweckie prawo piwowarskie AD 1609

Comment

• przemo70
                † 1970-2019 Piwosz w Raju
                • 2007.05
                • 1501

Tak sobie siedzę, nasiąkam piwkiem i myślę, że jak to dobrze że nie mieszkam przy jakieś śmierdzącej Odrze albo Wiśle, bo musiałbym ładować worki piaskiem a tak mam wszystko w dupie
                Save water, drink beer ...

http://www.parowozy.com.pl/
                http://www.kamery.wolsztyn.pl/
                https://www.facebook.com/pages/Browa...10?ref=profile

Comment

• chemmobile
                  Major Piwnych Rewolucji
                  • 2009.03
                  • 2168

Ale jaja, gurken season w aphelium, nawet tutaj nikt nic ciekawego nie szrajbnął od miesiąca. Kizianie i mizianie nie liczy się. No cóż, alleluja i do przodu jak mawiał Franek Dolas...

Comment

• piowen
                    • 2007.09
                    • 207

Zanim wpisze się ponownie towarzysz chemmobile, ja postaram się skrobnąć coś bardziej zrozumiałego

Otóż w ten duszny, upalny dzień zaprogramowałem sobie rozłożenie ogrodowego basenu, kupionego w Praktikerze po promocji. Los chciał, że do pomocy miałem szwagra numer 1. Żar lał się z nieba, więc instrukcję poczytaliśmy w cieniu... o zgrozo... na sucho. Na szczęście basen usytuowany miał być na palącym słońcu, więc w połowie roboty zarządziłem przerwę na dwa pszeniczne Corneliusy. Następnie zaczęło się napełnianie baseny, ale trwało to cholernie długo (bite cztery godziny!), więc, nie mając co robić, sięgnęliśmy po dobrotliwe "Świeże" z Konstancina, w międzyczasie wnikliwie studiując zasady chlorowania i antyglonowania wody. Po tym czasie uruchomiliśmy na próbę pompę wody, która działała bez zarzutu, więc trzeba było to oblać kolejnymi flaszkami, tym razem... tfu, wybaczcie, musiałem!... "leżajskim fullem" w liczbie dwie sztuki. Wtedy pogoda się pogorszyła, ale to był dobry pretekst do zmiany orientacji degustacyjnej.
                    Gdy basen był napełniony, chlor i antyglonowy płyn dodany, czas było zasiąść do meczu, przy którym sięgnąłem do najgłębszych rezerw, wyciągając z garażu "Portera Bossa" i "Łódzkiego".

To tyle. Jutro będzie pomiar stężenia chloru i ph wody
                    "Nie każde piwo to Żywiec "- całe szczęście.

Comment

• żąleną
                      D(r)u(c)h nieuchwytny
                      • 2002.01
                      • 13239

Pomiary innych stężeń też zróbcie, zwłaszcza jeżeli któryś z was będzie musiał usiąść za kółkiem.

Comment

• piowen
                        • 2007.09
                        • 207

Pomiary wypadły zadowalająco, ale w tym dniu nie był już ani picia ani jazdy - dziwny był ten dzień

Kończąc wcześniejszy wątek dodam, że przy porterach nagle pojawił się szwagier numer 2, który widząc szwagra 1 jeden rzekł: "Te piwa są już tylko dla orłów", a pod koniec meczu dodał: "Dobrze, że nie ma dogrywki"

Ciąg dalszy nastąpił dzisiaj. Szwagier numer 1 zamówił sobie drewno do kominka, no to trzeba było mu pomóc. Tym razem, przezornie, zostaliśmy tylko przy lekkich piwach Oczywiście, gdy tylko nastąpiło charakterystyczne psssss... od razu pojawił się szwagier numer 2, ale był jakiś dziwnie zmęczony i szybko uciekł.

W poniedziałek wyruszam ze szwagrem numer 1 na Słowację, więc na pewno nastąpi ciąg dalszy
                        "Nie każde piwo to Żywiec "- całe szczęście.

Comment

• Promil03
                          D(r)u(c)h nieuchwytny
                          • 2007.10
                          • 2833

Jestem po kilku... kieliszkach.
                          Pierdo.... nie pije.
                          Dzwoni Piotruś (Silvian - to ON nie wierzcie muuu!!!!), że niby na piwo jedno dwa żebym przyjechał.. I co jadę. Kupuje . I co?
                          Piję. A on kieliszeczek, że niby dla zdrowotności a potem drugi ze niby dalej chory jestem..
                          Pierdo.. nie pije. I na zlot tez nie jade. Rezygnuje. Mam prawo, dowiedzialem się.
                          A Ania mi mówi że sam spie w salonie.I kto to mi wynagrodzi? Ty pioterk?
                          Pier... ie pije.
                          Ide se spac.

Ps. Zachowalem normy gramatyczne jak moglem.

Comment

• Ram
                            Kapral Kuflowy Chlupacz
                            • 2010.01
                            • 40

No wlasnie jestem po kilku. Jest wesoło

Comment

Przetwarzanie...
                            X