A ja jestem po dwóch, ale czuję się jakby było ich więcej. I coś mnie język świerzbi, ale się jeszcze powstrzymuję.
jestem po kilku....
Collapse
X
-
Last edited by adam16; 2006-02-07, 20:01.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
-
-
Właśnie wróciłem do domu i postanowiłem coś napisać na ulubionym forum, ciekawe czy ktoś jeszcze siedzi na forum????
no na pewno jestem po kilku, udało mi się w tłoku korporacyjnego natłoku wypic, 2 perełki. ambera (pilsa???), kozlaka i niestety na koniec żywce, ale coż pocieszam się ze to dopiero pierwsze piwa z korporacji(nie licząc Żywca portera)
Comment
-
-
A ja jestem po winku (raptem buteleczka), czerwonym, półsłodkim....(już się za to pokajałam!) i tak sobie wędruję. Chyba "szwędacz" mi sie włączył....Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kot_z_cheshireI znowu winko...i znowu prawie buteleczka...A co! Niech weekend wie, że się zaczął:P
Comment
-
-
Jestem po jednym Belfaście. Choć czuję się jak po kilku. Może to dlatego, że przez 12 godzin pracy, nie miałem czasu na jedzenie.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika garfunkel"Ta mała piła dziś i jest wstawiona..." ...a ja cały czas wstrzemięźliwość pielęgnuję ....Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16\Może to dlatego, że przez 12 godzin pracy, nie miałem czasu na jedzenie.Młode koty mają adhd, niestety.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kot_z_cheshireWiesz Garfunkel....Ty masz POWÓD, ja mam weekend...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kot_z_cheshireBłąd Adamie16....Na jedzonko zawsze musi być czas Powiedziałam to ja, która słynne z tego, że wciąż ruszam paszczą w pracy i jeszcze dopytuję, co kto ma na obiad szukając natchnieniaBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Comment
-
Comment