Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kot_z_cheshire
jestem po kilku....
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cielakWidzę że wszyscy są "po kilku" dziś na browarze.
Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ShlangbaumTo po seksie CI przejdzieMłode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Comment
-
-
Ależ mnie ominęło... ...a wszystko przez neostradę, zawisła i już! Czekałam zdesperowana, ale w końcu poszłam do łoża, zasnąć. Dziecinka słodka już pozdrowiona, zapraszam oczywiście( choć nie na Stradom- pomyłkę żeś Marcinie, uczynił). Ja się postaram o stouty z Gaba. U mnie na osiedlu Ci ich dostatek.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Aldachnie wiem co pisać...Młode koty mają adhd, niestety.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AldachAldona już nie śpi. Drinki z kranówy piję nadal- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
Comment