Edax przesadził kilka razy i przypieprzył sie również do innych osób, kilka uwag na PW nie pomogło, doczekałem sie tylko paru listów pełnych bluzgów, więc należało mu się.
Piznery i takie tam [Było: Jurand, Heban]
Collapse
X
-
Beciku, wskaż mi, gdzie napisałem, że podoba mi się styl oceniania piwa Edaksa, a pokrywam twoje rachunki za piwo do końca roku.
Trochę dyplomacji w stosunku do użytkowników, którzy trafili tu z brutalnej rzeczywistości internetu. Możesz zresztą brać przykład z samego siebie - pamiętasz kolesia, który rozpętał dyskusję o "makiecie w środku Polski"?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąlenąBeciku, wskaż mi, gdzie napisałem, że podoba mi się styl oceniania piwa Edaksa, a pokrywam twoje rachunki za piwo do końca roku.
Trochę dyplomacji w stosunku do użytkowników, którzy trafili tu z brutalnej rzeczywistości internetu. Możesz zresztą brać przykład z samego siebie - pamiętasz kolesia, który rozpętał dyskusję o "makiecie w środku Polski"?
Wracając do Twojego pierwszego zdania/pytania....widzisz, jesli bronisz takich wypowiedzi/opisów jednocześnie stajesz po ich stronie, w sumie nie napisałeś ani słowa przeciw nim.
Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becikwidzisz, jesli bronisz takich wypowiedzi/opisów jednocześnie stajesz po ich stronie, w sumie nie napisałeś ani słowa przeciw nim.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krzysiudoczekałem sie tylko paru listów pełnych bluzgów- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KrzysiuPróbowałem z nim dyskutować jakieś dwie godziny, starałem się być wyjątkowo grzeczny i przychylnie nastawiony, ale w zamian dostawałem tylko obelgi i bluzgi. To chyba jakiś wyjątkowo rozgoryczony życiem dziennikarz."nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fidoangelNo to trafił swój na swego.Troszkę nie chce się mi wierzyć w grzecznego i przychylnie nastawionego Krzysia.Myślę , że tylko podbiłeś gościowi ciśnienie a na pierwszy rzut oka moglibyście do siebie pasować (oczywiście mogę się mylić w ocenie Was obu )
To nie jest wazeliniarski post. To post z sympatii.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąlenąStawiam piwo do Wielkanocy, jeśli wskażesz, gdzie broniłem Edaksa.
poniżej
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąlenąNo w mordę, musicie tak na wejściu się do ludzi przypieprzać? Trudno po ludzku zwrócić uwagę?
Czemu tylko do Wielkanocy? miało być na rokGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąlenąRzuciliście się z Nikitą na chłopaka, a ten się napiął i wyrejestrował.
Mnie w moich początkach na forum też zdarzały się potknięcia i kilka osób zwróciło mi uwagę i ja nie robię z tego wielkiego halo, nikogo nie obrażałem, nie wyrejestrowałem się i nadal tu jestem.
I na pogodzenie
Comment
-
-
Panowie,
Może skończylibyście z tą piaskownicą i dochodzeniem się, kto jest "be" a kto "cacy"?
Nie ma o co kopii kruszyć, tym bardziej, że Edax był przypadkiem beznadziejnym i pewno prędzej kot moich rodziców zostałby premierem ( czego mu nie życzę ) niż ten osobnik nauczyłby się mówić po ludzku. Przeżyliśmy już paru podobnych na Forum i pewno paru jeszcze przeżyć nam przyjdzie. Tego typu ludziom, jak pokazuje praktyka, nie warto grzecznie zwracać uwagi więcej niż jeden raz. Za drugim razem należy ich po prostu
"UNIEAKTYWNIĆ"
A przy okazji, porównywanie Krzysia do rzeczonego osobnika uważam za niestosowne.
Owszem, Krzysiu bywa gburowaty i niejednemu za skórę zalazł, ale na ogół ma coś więcej do powiedzenia niż tylko o żyłce pierdzącej.
To mówiłem ja, StaryKocur, wazeliniarz drugiej klasyPiwo pite z umiarem
nie szkodzi w żadnych ilościach.
Comment
-
-
Kocurku, takie osoby co jakiś czas pokazywały sie i będą pokazywać. Ten temat jest całkiem OK. Przynajmniej ostrzega kolejnych "Szostaków" że na tym Forum obowiązują pewne reguły do których należy się dostosować. Jeśli ich nie akceptują to niech nie goszczą wśród Nas.
Comment
-
Comment