e-prezes> bez sprawdzania mogę Ci zagwarantować, że Tomasz był synem Beksińskiego. Ale faktem jest, że w ich rodzinie śmierć była "popularnym" zjawiskiem, więc może jakiś niedouczony/nieodczytany dziennikarz coś poknocił?
Wszystkich Świętych i Dzień Zaduszny - kogo wspominacie ?
Collapse
X
-
rok 2006
dzisiaj oczywiście wszystkich świętych, zaś jutro przede wszystkim Marka Grechute ... pamiętam jego występy w Hotelu Pod Różą gdzie dawał chyba najlepsze recitale w Krakowie, zawsze potrafił stworzyć ten swój klimat - " malując obrazy " ...Last edited by ZIOMEK2; 2006-11-01, 08:45.
Comment
-
-
to trochę żeśmy powspominali a ja jeszcze zapomniałem o Tych, od gołębi co na terenie MTK pagibli, Oni też coś tam zbierali o gołębim srecu - ku chwale ich pamięci !
Pamiętam te śląskie gołębniki w Wyrach, Bijasowicach i Czułowie, później - czasami się jadło gołąbki w sosie własnym !
Comment
-
-
Wiem, kogo będę wspominała za rok, gdyż własnie wczoraj, w Zaduszki, zmarł nagle nasz kolega, kolekcjoner oraz od roku uczestnik copiątkowych spotkań we Wrocku, Robert Włodarczyk zwany Mrożkiem.
Dowiedziałam się o tym parę godzin temu i szczerze mi smutno, bo zdążyłam go naprawdę polubić
Comment
-
-
Ale smutna wiadomość
Trudno w to uwierzyć.
Jeszcze niedawno piliśmy razem piwo.
Wieczne Odpoczywanie racz Mu dać, Panie, a Światłość Wiekuista niechaj Mu świeci na wieki.
Robert - niech Ci dobrego piwa i etykiet tam, gdzie jesteś, nie zabraknieMM961
4:-)
Comment
-
-
Mnie też zrobiło się przykro.
Brakuje mi słów.Last edited by adam16; 2006-11-03, 16:53.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Brakuje słów...bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Comment
-
-
Ale ten czas zapierdziela, Mrożek już 13 lat pije piwo gdzieś tam....a do niego sporo naszych dołączyło w międzyczasie.
Zaduszki jakoś tak wspominkowo na mnie działają.
No to zdrówko"nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Comment
-
-
Może to mało piwne ale ... żonę JasiaPiwoszaLwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Comment