Wszystkich Świętych i Dzień Zaduszny - kogo wspominacie ?

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • fuliano
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2010.07
    • 1835

Zdecydowanie Centona i ostatnie spotkanie oraz pogawędkę na WFP

Comment

• ppns
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2002.10
      • 1737

R.I.P.

Celt_birofil.
      piwoppns@wp.pl

Comment

Related Topics

Collapse

• dadek
        Niemcy, Erlangen-Alterlangen, Alterlanger Straße 6, Drei Linden/Krapp Bräu
        dadek
        Alterlangen to dzielnica niskiej jednorodzinnej zabudowy w postaci stylowych domów o czerwonych, spadzistych dachach otoczonych zielenią. Leży po drugiej stronie rzeki Regnitz niż centrum Erlangen. Z dworca kolejowego do restauracji Drei Linden piechotą jest 1,7 km. Trasa wiedzie dwoma mostami...
        2025-02-12, 02:28
      • etman
        2024.10.31, czwartek - sklep nieczynny
        etman
        W wigilię Wszystkich Świętych, tj. czwartek 31.10 mamy nieczynne i nie wysyłamy paczek (dotarłyby najwcześniej w poniedziałek).

Jeśli potrzebujesz czegoś pilnie potencjalnie jeszcze przed weekendem, to zamówienie i wybrana opcja pobranie / szybki przelew do godz. 9:00 w środę...
        2024-10-29, 21:44
      • darekd
        ? [Švabin], Walter Raleigh
        darekd
        Švabin to miejscowość w kraju pilzneńskim, która może poszczycić się historycznym browarem, którego historia sięga średniowiecza. Przez kilka lat swojego istnienia przechodził z rąk do rąk poprzez m.in. zasłużonego dla piwowarstwa rodu Lobkowiczów, pruskiego króla kolei rodem z mazurskiej...
        2024-06-28, 23:01
      • Prusak
        Browary, z których piwo zdążyłeś wypić, zanim padły
        Prusak
        Korzystając z chwili wolnego czasu postanowiłem sporządzić spis browarów, z których produkcją miałem okazję zapoznać się, kiedy jeszcze istniały. Pomyślałem, że w klasyfikacji odwiedzonych browarów nikt nie ma szans z @abernackim, hobbystycznie się nie udzielam, więc może tu mam jakieś...
        2024-02-07, 18:00
      • dulukgrzegorz
        Ciemny ekstrakt niechmielony Coopers
        dulukgrzegorz
        Cześć wszystkim,

Chciałbym was zapytać czy mielście okazję uwarzyć piwo z ciemnego ekstraktu niechmielonego?

Jeżeli tak, moglibyście się podzielić jakich chmieli i jak je użyliście?

Będzie to moje pierwsze podejście po 2 warkach z brew-kitu...
        2022-10-04, 14:48
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...