No to teraz ART przejdzie na emeryturę/rentę jako zasłużony działacz
To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bury_wilk
Ja też gratuluję. Taki order to dobry początek. Staraj się, to za jakiś czas będziesz obwieszony jak ruscy generałowie
Dzięki dziewczyny i chłopaki - szykuję już miejsce na piersi tudzież na kominku
a tak poważniej - ale tylko troszkę - to mam nadzieję że wiecie i czujecie że wyróżnienie należy się wszystkim aktywistom BrowarBizowym (a wcześniej BrowarPLowym) - bez Was nie byłoby ani naszego Forum ani tym bardziej tego tematu
Moje gratulacje!!! Będę akurat w Łodzi na tygodniowym szkoleniu to wpadłbym do muzeum (no chyba, że wejście tylko dla zaproszonych gości lub coś w tym stylu).
Jeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci się
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wujcio_Shaggy
Niekoniecznie - taki Breżniew nie pakował, tylko miał doczepianą połę na niemieszczące się medale
..., które w pewnym momencie odczepili od rzeczonej poły i umieścili pojedynczo na poduszkach. Było ich tyle, że sama defiliada poduszek trwała z półtorej godziny.
Piwo pite z umiarem
nie szkodzi w żadnych ilościach.
Czekamy również na relację z tej jakże miłej i ciekawej uroczystości.
No i pokaż jeśli mozesz nam wszystkim ten medal na forum
Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment