2800 nowe piwa opisałem na forum
Moja "kolekcja" wypitych piw zagranicznych na koniec listopada 2023 r. liczy 13147 piw z 181 krajów
Kolekcja jest na stronie https://sites.google.com/view/sibarh-galeria/galeria
Art - Gratulacje !
Cieszy fakt, że Bractwo nagradza Zasłużonych i nie traktuje browar.biz jako konkurencji, ale Prawdziwych Koalicjantów w "walce" o Prawdziwe Piwo !
Bractwu Cześć !
Proponuję, aby ta kieszeń była przezroczysta. .
Ponieważ dzień bez wazeliny to dzień stracony , Arcie serdecznie gratuluję na pewno będzie Ci z nim może nie do twarzy ale do kieszeni
Ostatnia zmiana dokonana przez Ahumba; 2005-11-04, 19:41.
wyróżnienie należy się wszystkim aktywistom BrowarBizowym (a wcześniej BrowarPLowym) - bez Was nie byłoby ani naszego Forum ani tym bardziej tego tematu
Art - szczere i serdeczne gratulacje!
Nawiązując do cytatu wychodzi też, że sam sobie gratuluję
"Ma jednak kraj polski napój warzony
z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
mieszkańców, lecz i cudzoziemców
wybornym smakiem"
Jan Długosz, Historie Piwne Moja strona www w początkowym okresie budowy
Zbieram etykiety i podstawki z ciężarówkami, karty telefoniczne z motywem piwnym ,podstawki guinness oraz birofilia związane z browarem warszawskim.
Ktokolwiek chciałby pomóc w powiększaniu zbioru proszę o kontakt.
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
a tak poważniej - ale tylko troszkę - to mam nadzieję że wiecie i czujecie że wyróżnienie należy się wszystkim aktywistom BrowarBizowym (a wcześniej BrowarPLowym) - bez Was nie byłoby ani naszego Forum ani tym bardziej tego tematu [/QUOTE]
Noo!!!!! Proszę państwa, styl wypowiedzi porównywalny do pierwszych szeregów klasy politycznej, ni mniej ni więcej tylko conajmniej jakiś Rokita albo inny Oleksy. Za rok wybory samorządowe, kto wie czy nie zabłyśnie nowa gwiazda tym razem pochodząca z konstelacji www.browar.biz
P.s. Oczywiście GRATULACJE
Comment