Dzięki dziewczyny i chłopaki - szykuję już miejsce na piersi tudzież na kominku
a tak poważniej - ale tylko troszkę - to mam nadzieję że wiecie i czujecie że wyróżnienie należy się wszystkim aktywistom BrowarBizowym (a wcześniej BrowarPLowym) - bez Was nie byłoby ani naszego Forum ani tym bardziej tego tematu
No to mu już czekamy na należne nam tantiemy
Gratualacje
bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika peter007
Moje gratulacje!!! Będę akurat w Łodzi na tygodniowym szkoleniu to wpadłbym do muzeum (no chyba, że wejście tylko dla zaproszonych gości lub coś w tym stylu).
Wejście niestety tylko dla zaproszonych gości. Ale nie martw się. Odezwij się jakiś tydzień wcześniej na PW to coś się wymyśli
Dzięki dziewczyny i chłopaki - szykuję już miejsce na piersi tudzież na kominku
a tak poważniej - ale tylko troszkę - to mam nadzieję że wiecie i czujecie że wyróżnienie należy się wszystkim aktywistom BrowarBizowym (a wcześniej BrowarPLowym) - bez Was nie byłoby ani naszego Forum ani tym bardziej tego tematu
To życzę jak najwięcej aktywistów bez " świętych krów ".
Szkoda tylko, że obok Ciebie wśród odznaczonych znaleźli się także tacy profani jak panowie Jakubiec i Leńczuk. Uważam, że w tym przypadku kapituła uległa złudzie, że ci panowie mają jakiekolwiek pojęcie o kulturze piwnej tylko dlatego że piastują w Krasnymstawie funkcje, które siłą rzeczy obligują ich do angażowania się w organizację Chmielaków. Prawda jest taka, że Chmielaki w ostatnim dziesięcioleciu "zeszły na psy" a miarą ich "atrakcyjności" stały się koncerty "gwiazd" z pierwszych stron gazet.
Ale to tylko dygresja. Tobie się należy i jest to zwrot we właściwą stronę! Obyś dzięki temu nabrał jeszcze więcej optymizmu i ochoty w spełnianiu misji
Na zdrowie !
Dzięki Optymistą wielkim nie jestem, ale dla uspokojenia dodam że widzę siebie raczej jako niepesymistę
Co o Chmielaków - Myślę że Krasnystaw jeszcze się po prostu nie odnalazł i jeszcze nie ustalił się ostatecznie charakter imprezy - tzn. chodzi mi o to że włodarze chyba jeszcze tak do końca nie wiedzą jaką imprezą Chmielaki mają być. Tak to przynajmniej czuję z pozycji obserwatora.
Comment