Problem klapy i miejsca nad kominkiem się rozwiązuje. Złoty Chmiel to nie tyle order co raczej medal, bez możliwości zawieszania/przypinania
ART kawalerem medalu "Złoty Chmiel" przyznanego przez Bractwo Piwne w roku 2005
Collapse
X
-
Gratuluję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!2800 nowe piwa opisałem na forum
Moja "kolekcja" wypitych piw zagranicznych na koniec maja 2023 r. liczy 12 810 piw z 180 krajów
Kolekcja jest na stronie https://sites.google.com/view/sibarh-galeria/galeria
Comment
-
-
Arcie - kiedy to oblewamy? GratulujęBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fukfukbez możliwości zawieszania/przypinaniaLepszy jabol pod okapem
niż GŻ, CP i KP !
Kompania Piwowarska obcięła Żubrowi rogi i jaja.
Wspieraj swój Browar - zostań Premium-Użytkownikiem!
Moja pierwsza literka to małe L a nie duże I :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika lzkamilNo to Art będzie go nosił w kieszeni Gratuluję!!!
Ponieważ dzień bez wazeliny to dzień stracony , Arcie serdecznie gratuluję na pewno będzie Ci z nim może nie do twarzy ale do kieszeniLast edited by Ahumba; 2005-11-04, 19:41.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTwyróżnienie należy się wszystkim aktywistom BrowarBizowym (a wcześniej BrowarPLowym) - bez Was nie byłoby ani naszego Forum ani tym bardziej tego tematu
Nawiązując do cytatu wychodzi też, że sam sobie gratuluję"Ma jednak kraj polski napój warzony
z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
mieszkańców, lecz i cudzoziemców
wybornym smakiem"
Jan Długosz, Historie Piwne
Moja strona www w początkowym okresie budowy
Comment
-
-
Gratuluję ART. Życzę następnych . Twoje zdrówkoZbieram etykiety i podstawki z ciężarówkami, karty telefoniczne z motywem piwnym ,podstawki guinness oraz birofilia związane z browarem warszawskim.
Ktokolwiek chciałby pomóc w powiększaniu zbioru proszę o kontakt.
https://picasaweb.google.com/115486805717439828103
Comment
-
-
Moje gratulacje ART-cieLwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
a tak poważniej - ale tylko troszkę - to mam nadzieję że wiecie i czujecie że wyróżnienie należy się wszystkim aktywistom BrowarBizowym (a wcześniej BrowarPLowym) - bez Was nie byłoby ani naszego Forum ani tym bardziej tego tematu [/QUOTE]
Noo!!!!! Proszę państwa, styl wypowiedzi porównywalny do pierwszych szeregów klasy politycznej, ni mniej ni więcej tylko conajmniej jakiś Rokita albo inny Oleksy. Za rok wybory samorządowe, kto wie czy nie zabłyśnie nowa gwiazda tym razem pochodząca z konstelacji www.browar.biz
P.s. Oczywiście GRATULACJEMniej alkoholu w piwach !!!
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTDzięki dziewczyny i chłopaki - szykuję już miejsce na piersi tudzież na kominku
gratulacjeWspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
"do ciężkiej pracy jestem za lekki,
do lekkiej pracy jestem za ciężki"
Comment
-
-
Gratulacje.
Nagroda znalazła się w godnych i zasłużonych rękach.
Comment
-
-
I ja się dołączę: gratulacje!
Kawał dobrej roboty zauważony na zewnątrz.fANIAtic www.faktoria-ukraina.pl
Comment
-
Comment