Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcel
Jaki początek dnia?
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcelTak, jak zamierzałeś nie dożyć końca 2005?
(Teraz co prawda też nie "planuję", ale jak nic się nie zmieni to przestanę się się uporczywie leczyć i będzie po sprawie.)browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iommiBeznadzieja. Co prawda pociąg, będący moim podstawowym środkiem transportu do Katowic, dojechał o czasie, ale w firmie... kosmos. Okazuje się, że to co dotychczas było dobre, wskazane i wręcz uzdrowieńcze, jest do dupy. I nowego trzeba...Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAcksonGratulacjeCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Po raz pierwszy od paru tygodni wstałam wyspana, zrobiłam kawę i mamrocząc plugawie zrobiłam sobie prasówkę. Świat istnieje nadal...a ja zamierzam ten dzień poświęcić na czytanie, słuchanie muzyki i wizytę u fryzjera Sweet!Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
-
Koszmar.... po nocce z uwagi na warunki na drodze do domu zamiast 20 minut jechałem godzinę dwadzieścia... makabra i masakra"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Comment
-
-
A ja dziś od 8.30 w pracy i posiedzę sobie co najmniej do 17-tej
Ale nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło - będzie z tego dodatkowa, choć niezbyt imponująca kasa, no i właśnie skończyłem przeglądać ponad dwudniowe browar.bizowe zaległościbigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
A ja po ekonomiczno-urzędniczym poranku (udało mi się skutecznie zastraszyć ubezpieczeniowego monopolistę ), rozpoczęłam prawdziwą działalność komputerowo-umysłową dopiero po 14:00 - zmienia to mi rytm biologiczny i jest jakoś dziwnie, co nie znaczy, że gorzej... Tylko, że dla mnie początek dnia oznacza naprawdę początek wysiłku umysłowego, więc stąd ma obecność w tym temacie.Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Od samego rana :
Mysz wyglada na to że jest do wymiany, i albo okablowanie z zasilacza albo cały twardy dysk.
Albo wyper.... tego kompa za okno.Last edited by adam16; 2006-01-17, 11:50.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
Comment