Jaki początek dnia?

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • adam16
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    • 2001.02
    • 9865

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika grzech
    Wczoraj moja mysia chodziła tylko w pionie. Rozkręciłem cholerę, postukałem, podmuchałem, skęciłem i ... przestał mi działać lewy przycisk. Po kolejnej "fachowej" interwencji wszystko jest w porządku.
    Jam już moją rozkręcił i skręcił. Bez efektów. Czyba czas przerobić ją na gustowną lampkę z czerwonym światłem. Lewy klawisz działa jak chce czyli jedno kliknięcie na jakieś 25 prób.
    A do kompa to ja już serio potrzebuję fachowca...
    Last edited by adam16; 2006-01-17, 12:08.
    Browar Hajduki.
    adam16@browar.biz
    Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!

Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D

Comment

• cyborg_marcel
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2003.03
      • 3467

Może i już nie ma poranka, ale jego to dotyczy - skoro swojego kiepskiego stanu fizycznego poprawić nie mogę, to przynajmniej samopoczucie = załatwiam wszystkie zaległe sprawy, coby mi na żołądku nie leżały... Właśnie wysłałam trzystronnicowy list z reklamacją do pewnego operatora telefonicznego (z efektami specjalnymi list był), mam nadzieję, że znajdą czas, aby przeczytać i zdrowie, aby odpowiedzieć
      Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...

Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.

Comment

• Marusia
        Marszałek Browarów Rzemieślniczych
        🍼🍼
        • 2001.02
        • 20221

Ja miałam dziś fajny początek dnia - nie musiałam śpieszyć się do biura, bo w owym biurze nocowałam
        www.warsztatpiwowarski.pl
        www.festiwaldobregopiwa.pl

www.wrowar.com.pl

Comment

• jerzy
          Major Piwnych Rewolucji
          • 2001.10
          • 4707

Nazwałbym to pracoholizmem gdybym nie wiedział jaki "holizm" dopadł Cię wieczorem.
          browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]

Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]

Comment

• Wujcio_Shaggy
            Major Piwnych Rewolucji
            • 2004.01
            • 4628

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia
            Ja miałam dziś fajny początek dnia - nie musiałam śpieszyć się do biura, bo w owym biurze nocowałam
            Ja miałem jeszcze fajniejszy - i nie tylko początek, a cały dzień: nie tylko nie musiałem się spieszyć do biura, ale nawet nie musiałem tam iść... (i nie nocowałem)

Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)

@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet

Comment

• jerzy
              Major Piwnych Rewolucji
              • 2001.10
              • 4707

Dziś od rana ręka boli mnie tak bardzo, że aż z nadzieją myślę o czekającym mnie dziś kolejnym zastrzyku do środka barku - bo są to sterydy ze znieczuleniem.
              Last edited by jerzy; 2006-01-19, 10:06.
              browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]

Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]

Comment

• iommi
                Major Piwnych Rewolucji
                • 2003.07
                • 1522

Wychodzę sobie dziś rano do sklepu i szlag mnie trafił nagły - zobaczyłem, że jakiś sk...n połasił się na tablice rejestracyjne z mojego lanosika
                No i dzień mam zaplanowany - komenda policji (zgłoszenie kradzieży), urząd miasta (nowe tablice i dowód rejestracyjny . Koszt - 200 zł). Bardzo chętnie skopałbym dupsko palanta, który zafundował mi te przyjemności...

Przyjmę, wymienię, kupię - wszystko co związane z browarami Mullera w Rybniku!!!

Comment

• Ahumba
                  🥛🥛🥛🥛
                  • 2001.05
                  • 9056

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iommi
                  Bardzo chętnie skopałbym dupsko palanta, który zafundował mi te przyjemności...
                  Po pierwsze primo - za mała szkodliwość społeczna
                  Po drugie primo - nie wolno kopać takiego, bo to nie humanitarne.
                  Po trzecie primo - należałoby złamać mu oba łapska, żeby więcej nie kradł
                  znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl

Comment

• iommi
                    Major Piwnych Rewolucji
                    • 2003.07
                    • 1522

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Ahumba
                    Po pierwsze primo - za mała szkodliwość społeczna
                    Po drugie primo - nie wolno kopać takiego, bo to nie humanitarne.
                    Po trzecie primo - należałoby złamać mu oba łapska, żeby więcej nie kradł
                    Szkodliwość może i niska, ale na policji zgłosić trzeba. I ciekawostka - funkcjonariusz stwierdził, że co prawda tablic rejestracyjnych niszczyć nie można, ale warto... przewiercić je w kilku miejscach i przyśrubować do ramki. Podobno takich poszarpanych nie kradną...

Przyjmę, wymienię, kupię - wszystko co związane z browarami Mullera w Rybniku!!!

Comment

• Pogoniarz
                      † 1971-2015 Piwosz w Raju
                      • 2003.02
                      • 7971

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iommi
                      Szkodliwość może i niska, ale na policji zgłosić trzeba. I ciekawostka - funkcjonariusz stwierdził, że co prawda tablic rejestracyjnych niszczyć nie można, ale warto... przewiercić je w kilku miejscach i przyśrubować do ramki. Podobno takich poszarpanych nie kradną...
                      Nam jak ukradli powiedział podobnie i tak właśnie uczyniliśmy.

Prawie jak Piwo
                      SZCZECIN

Comment

• peter007
                        Major Piwnych Rewolucji
                        • 2004.06
                        • 2820

Dzień zaczął się całkiem nieźle. Egzaminy do przodu i z tej okazji zakupiłem sobie kilka sztuk Zamkowego
                        Jeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci się

Comment

• Wujcio_Shaggy
                          Major Piwnych Rewolucji
                          • 2004.01
                          • 4628

Ja dziś pobiłem rekord - spałem do 9:40, w rytmie: godzina snu, godzina przerwy na karmienie dzieci...

Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)

@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet

Comment

• adam16
                            • 2001.02
                            • 9865

Pobudka o piątej rano - taki los tych co w komórkowcach innych są na pierwszym miejscu. Otóż jeden forumowy kolega wysyłał mi - pewnikiem nieświadom tego że wysyła - jakieś siedem czy dziewięć sms-ów, bez treści. Jak myślicie - chyba powinien mi być winny po piwie za sms-a?
                            Na dodatek z tego wszystkiego, pojechałem rano do pracy bom zapomniał, że mam dziś wolne
                            Browar Hajduki.
                            adam16@browar.biz

Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D

Comment

• Pogoniarz
                              † 1971-2015 Piwosz w Raju
                              • 2003.02
                              • 7971

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16
                              Pobudka o piątej rano - taki los tych co w komórkowcach innych są na pierwszym miejscu. Otóż jeden forumowy kolega wysyłał mi - pewnikiem nieświadom tego że wysyła - jakieś siedem czy dziewięć sms-ów, bez treści. Jak myślicie - chyba powinien mi być winny po piwie za sms-a?
                              Na dodatek z tego wszystkiego, pojechałem rano do pracy bom zapomniał, że mam dziś wolne
                              Powiem krótko,to nie byłem z pewnością ja
                              Cóż jak się nie potrafi blokować telefonu ,to się później stawia piwo(siedem lub dziewięć ciepłych lesiów)

Prawie jak Piwo
                              SZCZECIN

Comment

• adam16
                                • 2001.02
                                • 9865

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pogoniarz
                                Powiem krótko,to nie byłem z pewnością ja
                                Cóż jak się nie potrafi blokować telefonu ,to się później stawia piwo(siedem lub dziewięć ciepłych lesiów)
                                Lesiów ani ciepłych, ani zimnych od Tej Osoby nie przyjmę. Ale np portera z Bossa chętnie.
                                Browar Hajduki.
                                adam16@browar.biz

Comment

Przetwarzanie...
                                X