Wczoraj moja mysia chodziła tylko w pionie. Rozkręciłem cholerę, postukałem, podmuchałem, skęciłem i ... przestał mi działać lewy przycisk. Po kolejnej "fachowej" interwencji wszystko jest w porządku.
Jam już moją rozkręcił i skręcił. Bez efektów. Czyba czas przerobić ją na gustowną lampkę z czerwonym światłem. Lewy klawisz działa jak chce czyli jedno kliknięcie na jakieś 25 prób.
A do kompa to ja już serio potrzebuję fachowca...
Może i już nie ma poranka, ale jego to dotyczy - skoro swojego kiepskiego stanu fizycznego poprawić nie mogę, to przynajmniej samopoczucie = załatwiam wszystkie zaległe sprawy, coby mi na żołądku nie leżały... Właśnie wysłałam trzystronnicowy list z reklamacją do pewnego operatora telefonicznego (z efektami specjalnymi list był), mam nadzieję, że znajdą czas, aby przeczytać i zdrowie, aby odpowiedzieć
Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Ja miałam dziś fajny początek dnia - nie musiałam śpieszyć się do biura, bo w owym biurze nocowałam
Ja miałem jeszcze fajniejszy - i nie tylko początek, a cały dzień: nie tylko nie musiałem się spieszyć do biura, ale nawet nie musiałem tam iść... (i nie nocowałem)
Dziś od rana ręka boli mnie tak bardzo, że aż z nadzieją myślę o czekającym mnie dziś kolejnym zastrzyku do środka barku - bo są to sterydy ze znieczuleniem.
Wychodzę sobie dziś rano do sklepu i szlag mnie trafił nagły - zobaczyłem, że jakiś sk...n połasił się na tablice rejestracyjne z mojego lanosika
No i dzień mam zaplanowany - komenda policji (zgłoszenie kradzieży), urząd miasta (nowe tablice i dowód rejestracyjny . Koszt - 200 zł). Bardzo chętnie skopałbym dupsko palanta, który zafundował mi te przyjemności...
Przyjmę, wymienię, kupię - wszystko co związane z browarami Mullera w Rybniku!!!
Bardzo chętnie skopałbym dupsko palanta, który zafundował mi te przyjemności...
Po pierwsze primo - za mała szkodliwość społeczna
Po drugie primo - nie wolno kopać takiego, bo to nie humanitarne.
Po trzecie primo - należałoby złamać mu oba łapska, żeby więcej nie kradł
Po pierwsze primo - za mała szkodliwość społeczna
Po drugie primo - nie wolno kopać takiego, bo to nie humanitarne.
Po trzecie primo - należałoby złamać mu oba łapska, żeby więcej nie kradł
Szkodliwość może i niska, ale na policji zgłosić trzeba. I ciekawostka - funkcjonariusz stwierdził, że co prawda tablic rejestracyjnych niszczyć nie można, ale warto... przewiercić je w kilku miejscach i przyśrubować do ramki. Podobno takich poszarpanych nie kradną...
Przyjmę, wymienię, kupię - wszystko co związane z browarami Mullera w Rybniku!!!
Szkodliwość może i niska, ale na policji zgłosić trzeba. I ciekawostka - funkcjonariusz stwierdził, że co prawda tablic rejestracyjnych niszczyć nie można, ale warto... przewiercić je w kilku miejscach i przyśrubować do ramki. Podobno takich poszarpanych nie kradną...
Nam jak ukradli powiedział podobnie i tak właśnie uczyniliśmy.
Pobudka o piątej rano - taki los tych co w komórkowcach innych są na pierwszym miejscu. Otóż jeden forumowy kolega wysyłał mi - pewnikiem nieświadom tego że wysyła - jakieś siedem czy dziewięć sms-ów, bez treści. Jak myślicie - chyba powinien mi być winny po piwie za sms-a?
Na dodatek z tego wszystkiego, pojechałem rano do pracy bom zapomniał, że mam dziś wolne
Pobudka o piątej rano - taki los tych co w komórkowcach innych są na pierwszym miejscu. Otóż jeden forumowy kolega wysyłał mi - pewnikiem nieświadom tego że wysyła - jakieś siedem czy dziewięć sms-ów, bez treści. Jak myślicie - chyba powinien mi być winny po piwie za sms-a?
Na dodatek z tego wszystkiego, pojechałem rano do pracy bom zapomniał, że mam dziś wolne
Powiem krótko,to nie byłem z pewnością ja
Cóż jak się nie potrafi blokować telefonu ,to się później stawia piwo(siedem lub dziewięć ciepłych lesiów)
Comment