Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16
Jaki początek dnia?
Collapse
X
-
Last edited by Maggyk; 2006-03-14, 10:26.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MaggykAdam po prostu podawaj wszystkim numer Abernackiego - wtedy to on będzie na pierwszym miejscuBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MaggykAdam po prostu podawaj wszystkim numer Abernackiego - wtedy to on będzie na pierwszym miejscu
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Ech, ileż to ja razy otrzymuję takie sms-y bez treści, albo słucham jak się komórka ociera w czyjejś kieszeni. Ludziska za połączenie płacą, a wystarczy zablokować klawiaturę.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
ha! Piękny dzionek dzisiaj...Wtorek, wyspana, zwarta i gotowa do działania, nawet z nutką optymizmu (w przeciwieństwie do poniedziałków, których nie cierpię...) I co? Zepsułam okulary, niewiele widzę, głowa mnie boli i pieka oczy od komputera....Normalnie mnjut! A tu jeszcze tyle godzin.....ech!Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16Ech, ileż to ja razy otrzymuję takie sms-y bez treści, albo słucham jak się komórka ociera w czyjejś kieszeni.
Rekordzistką była moja mama - nie zblokowała klawiatury i przyszło do mnie ponad 20 smsów zwieszając mi totalnie telefonLast edited by Marusia; 2006-03-14, 11:06.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16Pobudka o piątej rano - taki los tych co w komórkowcach innych są na pierwszym miejscu. Otóż jeden forumowy kolega wysyłał mi - pewnikiem nieświadom tego że wysyła - jakieś siedem czy dziewięć sms-ów, bez treści.(...)
Comment
-
-
Na jutro zostałem wezwany do samego dyrektora. Tak się składa, że przez ostatnie lata, dyrektor wzywał przede wszytkim po to, żeby zakomunikować zwolnienie z pracy. Już jestem nerwowy, a co to będzie jutro? Conajmniej do południa nerwy tylko będą rosnąć. Mam nadzieję na lepsze zakończenie dnia.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16Już jestem nerwowy, a co to będzie jutro? Conajmniej do południa nerwy tylko będą rosnąć. Mam nadzieję na lepsze zakończenie dnia.
Adasiu życie życiem, pieniążki pieniążkami, ale Zdrowie Zdrowiem ... więc nie przejmuj się bo bedzie dobrze, a jak nie będzie dobrze to będzie jeszcze lepiej.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika monneAdasiu życie życiem, pieniążki pieniążkami, ale Zdrowie Zdrowiem ... więc nie przejmuj się bo bedzie dobrze, a jak nie będzie dobrze to będzie jeszcze lepiej
Normalnie rzygać się chce – poświęcasz lata na notoryczne dokształcanie się, jesteś na każde wezwanie, ciągle słyszysz, że powinieneś być lojalnym wobec pracodawcy.
Szkoda że pracodawca nie rozumie słowa lojalność w taki sam sposób w stosunku do siebie.
Mój błąd że nie potrafię być przydupasem. A jeszcze mi coś do łba strzeliło żeby stawac w obronie innych, przez co szala się przeważyła.Last edited by adam16; 2006-04-19, 16:37.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16Mój błąd że nie potrafię być przydupasem. A jeszcze mi coś do łba strzeliło żeby stawac w obronie innych, przez co szala się przeważyła.
Zgodzę się z tym, że w rzeczywistości na "swoje" wychodzą przede wszystkim cfaniacy, a Ci którzy uwzględniają pewne zasady, albo wartości najczęsciej dostają po dupie....dziwna, niezrozumiała prawda ... ale nie pluj sobie w brodę, że nie potrafiłeś być przydupasem!!!
Masz Jakieś wartości, postawiłeś się w słusznej dla Ciebie sprawie, jesteś Jednym z tych dinozaurów, którzy nie obawiają się powiedzieć co myślą!!! i Ty gardzisz sobą z tego powodu, masz pretensje do siebie ...?? Sprawy ułożyły się tak, a nie inaczej, ale nie wierzę, żeby to był koniec świata dla Ciebie...może to ma być początkiem nowego, Lepszego etapu w Twoim życiu...Dlaczego by nie??
...rozumiem Twoją złość, ale ona Cię tylko dobije jeszcze bardziej, więc spróbuj się nie stresować i spojrzeć na to bardziej optymistycznie....
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16No i właśnie nie jest dobrze. Dostałem propozycję nie do odrzucenia. Mogę albo zrezygnować z pracy w firmie, a jeśli bym chciał jednak zostać to zamiast teraz wykonywanej odpowiedzialnej pracy mogę zostać... akwizytorem, oczywiście za mniejsze pieniądze.
Normalnie rzygać się chce – poświęcasz lata na notoryczne dokształcanie się, jesteś na każde wezwanie, ciągle słyszysz, że powinieneś być lojalnym wobec pracodawcy.
Szkoda że pracodawca nie rozumie słowa lojalność w taki sam sposób w stosunku do siebie.
Mój błąd że nie potrafię być przydupasem. A jeszcze mi coś do łba strzeliło żeby stawac w obronie innych, przez co szala się przeważyła.Last edited by kiszot; 2006-04-19, 20:42.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Comment