Jaki początek dnia?

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Maggyk
    Szara Adminiscjencja
    🍼
    • 2004.05
    • 5617

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16
    Pobudka o piątej rano - taki los tych co w komórkowcach innych są na pierwszym miejscu. Otóż jeden forumowy kolega wysyłał mi - pewnikiem nieświadom tego że wysyła - jakieś siedem czy dziewięć sms-ów, bez treści. Jak myślicie - chyba powinien mi być winny po piwie za sms-a?
    Na dodatek z tego wszystkiego, pojechałem rano do pracy bom zapomniał, że mam dziś wolne
    Adam po prostu podawaj wszystkim numer Abernackiego - wtedy to on będzie na pierwszym miejscu
    Last edited by Maggyk; 2006-03-14, 10:26.
    Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
    Piwo domowe -
    Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych

Reklama w BROWARZE
    PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D

Comment

• adam16
      Pułkownik Chmielowy Ekspert
      • 2001.02
      • 9865

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maggyk
      Adam po prostu podawaj wszystkim numer Abernackiego - wtedy to on będzie na pierwszym miejscu
      Właściwie zawsze mogę się pomylić, no nie
      Browar Hajduki.
      adam16@browar.biz
      Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!

Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D

Comment

• Pogoniarz
        † 1971-2015 Piwosz w Raju
        • 2003.02
        • 7971

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maggyk
        To Abernacki ma szczęście ,wklepałem w książce jego osobiste imię

Prawie jak Piwo
        SZCZECIN

Comment

• strzelczyk76
          Kapitan Lagerowej Marynarki
          • 2003.11
          • 823

Kurcze - Adam - a ja mam cię na 2 miejscu - ale obiecuję zaraz to poprawić

a z tym pojechaniem do pracy... to podziwiam - chyba bym się wściekł!!!
          NORMALNOŚĆ

Browar "nadRzeczny" warzy od 2003 r.

Comment

• adam16
            • 2001.02
            • 9865

Ech, ileż to ja razy otrzymuję takie sms-y bez treści, albo słucham jak się komórka ociera w czyjejś kieszeni. Ludziska za połączenie płacą, a wystarczy zablokować klawiaturę.
            Browar Hajduki.
            adam16@browar.biz

Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D

Comment

• kot_z_cheshire
              Major Piwnych Rewolucji
              • 2005.11
              • 2201

ha! Piękny dzionek dzisiaj...Wtorek, wyspana, zwarta i gotowa do działania, nawet z nutką optymizmu (w przeciwieństwie do poniedziałków, których nie cierpię...) I co? Zepsułam okulary, niewiele widzę, głowa mnie boli i pieka oczy od komputera....Normalnie mnjut! A tu jeszcze tyle godzin.....ech!
              Młode koty mają adhd, niestety.
              Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
              Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
              Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.

Comment

• Marusia
                Marszałek Browarów Rzemieślniczych
                🍼🍼
                • 2001.02
                • 20221

Ech, ileż to ja razy otrzymuję takie sms-y bez treści, albo słucham jak się komórka ociera w czyjejś kieszeni.
                Tja, skąd ja to znam Dużo pomogło mi, że na forum obrałam imię Marusia, ale znajomi skądinąnd, a też i niektórzy forumowicze uparcie wpisują mnie jako Agnieszka, i jeśli nie mają w książce Adama16 i Abernackiego to ja dostaję smsy i głuche telefony

Rekordzistką była moja mama - nie zblokowała klawiatury i przyszło do mnie ponad 20 smsów zwieszając mi totalnie telefon
                Last edited by Marusia; 2006-03-14, 11:06.
                www.warsztatpiwowarski.pl
                www.festiwaldobregopiwa.pl

www.wrowar.com.pl

Comment

• abernacka
                  Generał Wszelkich Fermentacji
                  🥛🥛🥛🥛
                  • 2003.12
                  • 10861

Pobudka o piątej rano - taki los tych co w komórkowcach innych są na pierwszym miejscu. Otóż jeden forumowy kolega wysyłał mi - pewnikiem nieświadom tego że wysyła - jakieś siedem czy dziewięć sms-ów, bez treści.(...)
                  Adamie na pocieszenie napisze tobie, że takie przypadki zdarzają mi się bardzo często tylko w marcu otrzymałem "puste" sms'y chyba od pięciu forumowiczów o różnej porze dnia i nocy. Pal licho z sms'ami o wiele gorsze są telefony od forumowiczów, którym przez przypadek np. na imprezie telefon bez wiedzy właściciela dzwoni do pierwszej osoby z książki telefonicznej w aparacie. Odbieram telefon a tam impreza na całego a ja w tym czasie np. jestem w pracy. Podsumowując jest mi miło jak telefony forumowiczów o mnie pamiętają !
                  Piwna turystyka według abernackiego

Comment

• adam16
                    • 2001.02
                    • 9865

Na jutro zostałem wezwany do samego dyrektora. Tak się składa, że przez ostatnie lata, dyrektor wzywał przede wszytkim po to, żeby zakomunikować zwolnienie z pracy. Już jestem nerwowy, a co to będzie jutro? Conajmniej do południa nerwy tylko będą rosnąć. Mam nadzieję na lepsze zakończenie dnia.
                    Browar Hajduki.
                    adam16@browar.biz

Comment

• cyborg_marcel
                      Major Piwnych Rewolucji
                      • 2003.03
                      • 3467

Kurka, Adam, życzę owocnych przemyśleń po dzisiejszym Zawsze możesz się w jakimś browarze zatrudnić
                      Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...

Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.

Comment

• monne
                        • 2006.02
                        • 914

Już jestem nerwowy, a co to będzie jutro? Conajmniej do południa nerwy tylko będą rosnąć. Mam nadzieję na lepsze zakończenie dnia.

Adasiu życie życiem, pieniążki pieniążkami, ale Zdrowie Zdrowiem ... więc nie przejmuj się bo bedzie dobrze, a jak nie będzie dobrze to będzie jeszcze lepiej
                        .

Comment

• adam16
                          • 2001.02
                          • 9865

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika monne
                          Adasiu życie życiem, pieniążki pieniążkami, ale Zdrowie Zdrowiem ... więc nie przejmuj się bo bedzie dobrze, a jak nie będzie dobrze to będzie jeszcze lepiej
                          No i właśnie nie jest dobrze. Dostałem propozycję nie do odrzucenia. Mogę albo zrezygnować z pracy w firmie, a jeśli bym chciał jednak zostać to zamiast teraz wykonywanej odpowiedzialnej pracy mogę zostać... akwizytorem, oczywiście za mniejsze pieniądze.
                          Normalnie rzygać się chce – poświęcasz lata na notoryczne dokształcanie się, jesteś na każde wezwanie, ciągle słyszysz, że powinieneś być lojalnym wobec pracodawcy.
                          Szkoda że pracodawca nie rozumie słowa lojalność w taki sam sposób w stosunku do siebie.

Mój błąd że nie potrafię być przydupasem. A jeszcze mi coś do łba strzeliło żeby stawac w obronie innych, przez co szala się przeważyła.
                          Last edited by adam16; 2006-04-19, 16:37.
                          Browar Hajduki.
                          adam16@browar.biz

Comment

• monne
                            • 2006.02
                            • 914

Mój błąd że nie potrafię być przydupasem. A jeszcze mi coś do łba strzeliło żeby stawac w obronie innych, przez co szala się przeważyła.

Zgodzę się z tym, że w rzeczywistości na "swoje" wychodzą przede wszystkim cfaniacy, a Ci którzy uwzględniają pewne zasady, albo wartości najczęsciej dostają po dupie....dziwna, niezrozumiała prawda ... ale nie pluj sobie w brodę, że nie potrafiłeś być przydupasem!!!
                            Masz Jakieś wartości, postawiłeś się w słusznej dla Ciebie sprawie, jesteś Jednym z tych dinozaurów, którzy nie obawiają się powiedzieć co myślą!!! i Ty gardzisz sobą z tego powodu, masz pretensje do siebie ...?? Sprawy ułożyły się tak, a nie inaczej, ale nie wierzę, żeby to był koniec świata dla Ciebie...może to ma być początkiem nowego, Lepszego etapu w Twoim życiu...Dlaczego by nie??
                            ...rozumiem Twoją złość, ale ona Cię tylko dobije jeszcze bardziej, więc spróbuj się nie stresować i spojrzeć na to bardziej optymistycznie...
                            .

Comment

• kiszot
                              🍼🍼
                              • 2001.08
                              • 8108

No i właśnie nie jest dobrze. Dostałem propozycję nie do odrzucenia. Mogę albo zrezygnować z pracy w firmie, a jeśli bym chciał jednak zostać to zamiast teraz wykonywanej odpowiedzialnej pracy mogę zostać... akwizytorem, oczywiście za mniejsze pieniądze.
                              Normalnie rzygać się chce – poświęcasz lata na notoryczne dokształcanie się, jesteś na każde wezwanie, ciągle słyszysz, że powinieneś być lojalnym wobec pracodawcy.
                              Szkoda że pracodawca nie rozumie słowa lojalność w taki sam sposób w stosunku do siebie.

Olej ich i wal jak w dym do Netii lub innych komórkowców.Na pewno potrzebują fachowców z takim kwalifikacjami jakie Ty masz.
                              Last edited by kiszot; 2006-04-19, 20:42.
                              Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
                              1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D

Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
                              Mein Schlesierland, mein Heimatland,
                              So von Natur, Natur in alter Weise,
                              Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
                              Wir sehn uns wieder am Oderstrand.

Comment

• Krzysiu
                                D(r)u(c)h nieuchwytny
                                • 2001.02
                                • 14936

Zostań górnikiem. Wtedy ty będziesz dyktował warunki.

Comment

Przetwarzanie...
                                X