Aaa tak jakoś wyszło ... Przyszedłem do pracy, nie miałem pomysłu, co zrobić, to ją wywaliłem.
Jaki początek dnia?
Collapse
X
-
Gratuluję! Dobry temat do przechwałek na forum.W trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
Comment
-
-
u mnie natomiast ani zwolnień ani rozwolnień- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika monneU mnie za to kolejny dzień z kataremW trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
Comment
-
-
Dość ciekawy.O godzinie 4.30 wylazłem w pracy na obchód i widok był piękny.Cztery czaple wpatrujące się w wodę,kormoran ,który dawał nury non stop.Czyste niebo nad głową,po chwili angielska mgła,by potem po kilkunastu minutach znowu widzieć wschodzące słoneczko.Do tego myśl,że do ósmej już niedługo i odpoczynę sobie do poniedziałku do następnej wachty i że spędzimy calusi weekend wspólnie z Westą
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Własnie dzisiaj złożyłem wniosek na wymiane prawka.Całe szczęście,że zdążyłem i plastykowe prawko odbiore przed końcem miesiąca.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Przebudzenie o godz. 6 to dla mnie norma, potem już spać nie mogę. Ale dziś zerwałem się niespodziewanie 45 minut wcześniej. Czas zagospodarowałem porannym (zdecydowanie dłuuuższym niż zazwyczaj) spacerem z moim pieskiem po lasku co tuż za płotem... Miło było, będę praktykował częściej.*****************************
Przyjmę, wymienię, kupię - wszystko co związane z browarami Mullera w Rybniku!!!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ChrisKaszubi? U mnie na dzielnicy co drugi nie wie co to katar...tyle że wciągają białe ścieżki..W trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
Comment
-
Comment