Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16
Jaki początek dnia?
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16Ja ostatnio, niejako z automatu, budzę się skoro świt, a że świt coraz wcześniej...Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pochwalę się. A co mi tam...Wchodząc dzisiaj do pracy, pomyslałam, że nad drzwiami powinna wisieć kartka: "Straćcie wszelką nadzieję, Wy, którzy tutaj wchodzicie". W pracy dzisiaj inwentura. Pewnie wyjdę z pracy o 2 w nocy.Ech...Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kot_z_cheshireHehehe..To wstajesz razem z kurami i niedosypiasz
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MaggykJak zaczniesz widzieć kolorowe aury to przeczytaj "Bezsenność" Kinga, zebyś wiedział co Cię czeka No chyba że już czytałeś.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Początek uroczy. Poznałam nowe słówko: :"prądniczka tachometryczna" (brzmi równie smiesznie jak przyczłapy do bulbulatora) i dowiedziałam się, że dostanę krzesełko obrotowe z podparciem dla kręgosłupa. MnjutMłode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
-
Mój dzień sie zaczął tak, że nie mogłam otworzyc oczu. Udało mi się to po przemyciu oczu zimną wodą, ale fatalna opuchlizna pod oczami i to jeszcze jakaś nietypowa, jakby mi się wody nazbierało Czyzbym dołączyła do grona uczuleniowców? Tylko ciekawe, na co
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dkrasnodebskiOby nie na piwo.
Podejrzewam takiego wielkiego pomidora, półkilowego, którego wczoraj zjadłam. pewnie zafaszerowany był jakąś total chemią
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika RolekPewno jakiś koncerniak
wschód słońca na opolszczyźnie przepiękny
pobudka była przed kurami, a teraz trzeba podeprzeć się kawą...Masz stare niepotrzebne rzeczy, to napisz.
Comment
-
-
Organizm zasygnalizował potrzebę wymiany płynów o 3.59.. pobudka 0 5.30. 40 min tułania się po mieście i super śniadanko.. Bosko.. potem bieg na pociąg i praca..
Lubię takie poranki gdyby jeszcze nie trzeba by się tak miotać.fANIAtic www.faktoria-ukraina.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MistrzuA ja dzisiaj tak się grzebałem z wyjściem do pracy, aż wybiła 11. Więc poprosiłem dyrektorkę o dzień urlopu.
Ja dziś miałam Wspaniały początek dnia: smacznie spałam do 12.09 i w końcu nie obudziła mnie ani żadna sroka, ani żadne stukanie na dworze....
Comment
-
Comment