Jaki początek dnia?

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • żąleną
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2002.01
    • 13239

Właśnie zaliczam początek dnia.

Co rano mam coraz bardziej zatkane uszy. W tym tempie do weekendu będę kompletnie głuchy.

Comment

• Krzysiu
      D(r)u(c)h nieuchwytny
      • 2001.02
      • 14936

A ja dzień zacząłem od pobudki o 4.05, a w pracy od razu poleciałem na lodowisko, sprawdzić stan lodu Bolą mnie wszystkie gnaty.

Comment

• iommi
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2003.07
        • 1522

A ja dziś w pracy od 6 rano siedzę. I wciąż siedzę, bo jutro mam jeden dzień urlopu, a w czwartek służbowy wyjazd do Nysy mi się szykuje. A więc za dwa dni będzie miło, bo Nyskę wyjątkowo lubię, ale dzisiaj trwa piekło...

Przyjmę, wymienię, kupię - wszystko co związane z browarami Mullera w Rybniku!!!

Comment

• iron
          Pułkownik Chmielowy Ekspert
          • 2002.08
          • 6717

Mi się dzień zaczął umiarkowanie wcześnie, bo o 8:05, w pracy byłem o 9:30, za to posiedzę do 20-tej
          bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
          Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
          Rock, Honor, Ojczyzna

Comment

• Wujcio_Shaggy
            Major Piwnych Rewolucji
            • 2004.01
            • 4628

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron
            [...] za to posiedzę do 20-tej
            Nie Ty jeden... Co gorsza wstałem o 7:00...
            Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!

Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)

@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet

Comment

• grzech
              D(r)u(c)h nieuchwytny
              • 2001.04
              • 4592

Początki są coraz cieższe. Ciemno, zimno, wstawać się nie chce.
              Na szczęście mam sporo zaległego urlopu i nieco odeśpię.

Comment

• cyborg_marcel
                Major Piwnych Rewolucji
                • 2003.03
                • 3467

A ja czekam, kiedy w końcu nastąpi zima tej jesieni... Bo na razie to tylko jakaś koszmarna plucha i szarzyzna Poranek upływa na zajęciach (jak widać chwilowo wymagających mojego średniego zaangażowania), na myśli o tajemnych recepturach i na jakieś piwo z mojej cyborgowej spiżarni - może jutro albo w niedzielę się uda? I dobra kawa z wkładką mi się marzy. I jeszcze żebym raz nie musiała wstawać o 6.00 rano, bo mi się niedługo przewody przepalą... W ogóle to dłuży mi się ten poranek (co chyba widać).
                Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...

Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.

Comment

• cyborg_marcel
                  Major Piwnych Rewolucji
                  • 2003.03
                  • 3467

Jestem w chwilowym szoku - chyba jest nadzieja w narodzie... Do tramwaju wsiadło dwóch chłopców w wieku 16-17 lat, przez cały kwadrans jazdy, mimo używania popularnego słownictwa, ani razu nie zaknęli, ani nie używali obraźliwych opisów. Jeden z nich stwierdził, że w weekend musi sobie buty wyczyścić, drugi ustąpił miejsca 40-letniej kobiecie. Pod koniec obaj dyskutowali o tym, w jaki sposób odrobili zadanie domowe. Niesamowite.

Poza tym nie mam kolorów na monitorze, ale to i tak lepiej, bo przed chwilą w ogóle nie działał...

Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.

Comment

• witkowskiartur
                    Kapitan Lagerowej Marynarki
                    • 2003.03
                    • 561

Odkąd zmieniono rozkład jazdy pkp mi się trochę poprawiło. Wsiadam o 7.39 w SKM i za 35 minut jestem w centrum. Potem tylko 15 minut w tramwaju i poranna kawa. Normalnie jeździlem autobusem, ale słyszałem, że od dzisiaj mają przebudowywać skrzyżowanie Marsa z Płowiecką (Trasa Łazienkowska i Siekierkowska) hmmm... kiedyś jak będę miał baaaaaardzo dużo wolnego czasu i grubą książkę to się przejadę tamtędy autobusem.
                    KONIEC BROWARÓW WARSZAWSKICH.PONAD 150 LAT TRADYCJI DIABLI WZIĘLI

Comment

• Marusia
                      Marszałek Browarów Rzemieślniczych
                      🍼🍼
                      • 2001.02
                      • 20221

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcel

Poza tym nie mam kolorów na monitorze, ale to i tak lepiej, bo przed chwilą w ogóle nie działał...
                      Masz na myśli mój zabytkowy monitor Daewoo?
                      www.warsztatpiwowarski.pl
                      www.festiwaldobregopiwa.pl

www.wrowar.com.pl

Comment

• cyborg_marcel
                        Major Piwnych Rewolucji
                        • 2003.03
                        • 3467

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia
                        Masz na myśli mój zabytkowy monitor Daewoo?
                        Nie Twój zabytkowy monitor hula jak szalony w moim domu (gdzie brak połaczenia z netem). Chodzi o monitor na kursie komputerowym, na który uczęszczam od czwartku... (Zdecydowanie postęp techniki nie zawsze idzie Cyborgom na dobre. )

Comment

• Pogoniarz
                          † 1971-2015 Piwosz w Raju
                          • 2003.02
                          • 7971

Dziś miałem mieć ostatnią wizytę(na pewien czas) u stomatologa,ale nie jestem w najlepszej formie by tam dotrzeć Potem ciąg dalszy upiększania mieszkania(czytaj wydawania pieniążków ) i z tego co widzę po koci niekonieczna wizyta u doktora

Prawie jak Piwo
                          SZCZECIN

Comment

• ART
                            mAD'MINd
                            🥛🥛🥛🥛🥛
                            • 2001.02
                            • 23926

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg
                            Chodzi o monitor na kursie komputerowym, na który uczęszczam od czwartku...
                            za to mój nowy monitor wyświetla ciągle tą samą stronę
                            - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
                            - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
                            - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• sibarh
                              Generał Wszelkich Fermentacji
                              🥛🥛🥛
                              • 2005.01
                              • 10387

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART
                              za to mój nowy monitor wyświetla ciągle tą samą stronę
                              Gratuluję ! Każdy chciałby mieć taki Zasłużyłeś !
                              2800 nowe piwa opisałem na forum
                              Moja "kolekcja" wypitych piw zagranicznych na koniec maja 2023 r. liczy 12 810 piw z 180 krajów
                              Kolekcja jest na stronie https://sites.google.com/view/sibarh-galeria/galeria

Comment

• Chris
                                Kapitan Lagerowej Marynarki
                                • 2004.05
                                • 812

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcel
                                Jestem w chwilowym szoku - chyba jest nadzieja w narodzie... Do tramwaju wsiadło dwóch chłopców w wieku 16-17 lat, przez cały kwadrans jazdy, mimo używania popularnego słownictwa, ani razu nie zaknęli, ani nie używali obraźliwych opisów. Jeden z nich stwierdził, że w weekend musi sobie buty wyczyścić, drugi ustąpił miejsca 40-letniej kobiecie. Pod koniec obaj dyskutowali o tym, w jaki sposób odrobili zadanie domowe. Niesamowite.

O k**** chyba to był jakiś sen.Ach ta dzisiejsza młodzież ....dzis wstałem lewą nogą
                                chickkiller :)

Comment

Przetwarzanie...
                                X