Jaki początek dnia?

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • ART
    mAD'MINd
    🥛🥛🥛🥛🥛
    • 2001.02
    • 23926

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kot_z_cheshire
    Kocham życie. Zwłaszcza moje, za to, że hartuje mnie jak może Jest cudowna pogoda: wiaterek, nie jest gorąco etc. Mniodzio. I 2 małe szpileczki:
    1. smród we firmie z dworu się taki unosi, że zaczyna być słabo. Jakby gdzieś hałda onucy noszonych przez rok leżała pod oknami...Jeszcze nikomu się nie udało namierzyć źródła. Prace trwają.
    2. pod oknami pokoju, gdzie urzęduję...trwają prace polegające na rozkruszeniu betonu na parkingu. Młotami pneumatycznymi. Własnych myśli nie słyszę
    w takich wypadkach należy się samemu "zbetonować" dobrym piwkiem
    - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
    - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
    - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• kot_z_cheshire
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2005.11
      • 2201

Niech się już skończy ten dzień, ten tydzień...Mam lekkie wrażenie, że mi ktoś świnie podłożył..I to wrażenie narasta.
      Młode koty mają adhd, niestety.
      Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
      Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
      Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.

Comment

• Radegast
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2001.02
        • 1124

PONIEDZIALEK

Kto lubi poniedzialki ten reka do gory

To byl swietny wekkend, w piatek narodowe swieto frankow-zburzenie bastylii, wolnosc, rewolucja. W dzien przemarsz wojska i innych sluzb typu policja, marines pompiers itp. To sobie naturalnie darowalem, lecz wieczorkiem przepiekny pokaz sztucznych ogni po ktorych bylo bardzo ogniscie Sobota, na spokojnie pity browar, choc ja nie potrzebnie zaczolem od whyski co skonczylo sie dla mnie zwalka na wsi u znajomego-a mial byc grill na lonie natury . Niedziela od rana metlik, glowa popsuta i nie wiadomo jak ja naprawic. Wszyscy pija browar a ja siedzie i umieram nic nie pijac aby utrzymac sie do wieczora. Po poludniu mi przechodzi, jedziemy do Pont Du Gards, gdzie malowniczo na skalkach pod rzymskim akweduktem jest ustawiona scena. Miejsce jest niesamowite, urokliwe i malownicze, a koncerty sa zupelnie gratis-swietna sprawa. W zeszlym roku bylismy na Jeffie Milsie, ktory gral z orkiestra narodowa z Monpelliere. W sklepach ukazal sie DVD i sciezka dzwiekowa z tego koncertu. Wczoraj tam konczyl swa trase Laurent Garnier-bylo swietnie. W domu bylismy okolo 3:30. A dzis poniedzialek i nie wiem gdzie mam glowe wsadzic, na dworze jest jakies 1000 w cieniu.
        Wypad nad moze-w metrze duchota w autobusach tloki, ze nawet klima nie wydala, a w lodowce jedno piwo! Dobrze, ze dzis nie pracuje.

Kocham takie poniedzialki
        Ja kosmita, w srod serow i wina piwa szukajacy

Comment

• cyborg_marcel
          Major Piwnych Rewolucji
          • 2003.03
          • 3467

Nie dość, że mnie zdegradowali i że kierownik zawsze ma rację, to właśnie mnie udu... usadzona Części pomysłów już i tak nie zrealizuję, bo związano mi ręce, nogi i co tam jeszcze można, a resztę do tej pory drukowałam i podpisywałam swoim nazwiskiem, coby nie było, albo wysyłałam mejlem do jak największej potencjalnie zainteresowanej grupy osób.
          Przed chwilą otrzymałam polecenie stworzenia czegoś i wysłania mejlem do jednej, konkretnej osoby, która będzie miała 100 % możliwości ingerowania w moje dzieło i przedstawienia go jako swoje
          Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...

Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.

Comment

• Maggyk
            Szara Adminiscjencja
            🍼
            • 2004.05
            • 5617

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcel
            Nie dość, że mnie zdegradowali i że kierownik zawsze ma rację, to właśnie mnie udu... usadzona Części pomysłów już i tak nie zrealizuję, bo związano mi ręce, nogi i co tam jeszcze można, a resztę do tej pory drukowałam i podpisywałam swoim nazwiskiem, coby nie było, albo wysyłałam mejlem do jak największej potencjalnie zainteresowanej grupy osób.
            Przed chwilą otrzymałam polecenie stworzenia czegoś i wysłania mejlem do jednej, konkretnej osoby, która będzie miała 100 % możliwości ingerowania w moje dzieło i przedstawienia go jako swoje
            Niestety to normalka, jak się pracuje na szergowym stanowisku Pozostaje zagryźć zęby i wytrzymać, albo przenieść się na swoje. Cobyś nie postanowiła trzymam kciuki
            Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
            Piwo domowe -
            Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych

Reklama w BROWARZE
            PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D

Comment

• kot_z_cheshire
              Major Piwnych Rewolucji
              • 2005.11
              • 2201

Trzymam kciuki Cyborgu Ot, uroki pracy...
              (dodam tylko na pocieszenie: mam nadzieję, że nie pracujesz we firmie, w której 95% pracowników to krewni i znajomi...Bo powiem Ci, że ruchu nie ma żadnego Osobiście ćwiczę a:...apolityczność, agadulstwo, aseksualność i pewnie jeszcze parę jakichś "a" się znajdzie )
              Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.

Comment

• cyborg_marcel
                Major Piwnych Rewolucji
                • 2003.03
                • 3467

1. Dzięki za wsparcie.
                2. Aaaargh! Stało się: właśnie me oczy ujrzały moją robotę z cudzym podpisem. [mordka tłucząca głową w ścianę] i
                Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...

Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.

Comment

• Mistrzu
                  Kapitan Lagerowej Marynarki
                  • 2003.08
                  • 750

A u mnie dzień zaczął się w miarę. Byłem wcześniej w pracy by podgonić robotę gdyż trzeba w końcu raz na 3 lata wyjechać na wczasy

Comment

• adam16
                    Pułkownik Chmielowy Ekspert
                    • 2001.02
                    • 9865

Widzę, że nie tylko u mnie nieciekawie ciekawy dzień z powodu roboty.
                    Rzeknę tylko, że w tym miesiącu premii nie dostanę
                    Teraz już mam chyba pełny obraz dlaczego moja firma jest tak postrzegana a nie inaczej...
                    Browar Hajduki.
                    adam16@browar.biz
                    Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!

Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D

Comment

• Radegast
                      Major Piwnych Rewolucji
                      • 2001.02
                      • 1124

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16
                      ...w tym miesiącu premii nie dostanę...
                      Ostatni raz dostalem premie jak w totka wygralem-cala dyche (zlotych przyp. premiowicz )
                      Ja kosmita, w srod serow i wina piwa szukajacy

Comment

• kot_z_cheshire
                        Major Piwnych Rewolucji
                        • 2005.11
                        • 2201

Żeby mi się tak chciało, jak mi się nie chce......

Comment

• monne
                          • 2006.02
                          • 914

A ja dziś wstałam o 5tej rano!!!! aż ciężko uwierzyć, ale to prawda Od 6tej bowiem robiłam LODY waniliowo-toffi, których kosztujecie może nawet czasami Pozdrawiam pożeraczy lodowych
                          .

Comment

• adam16
                            • 2001.02
                            • 9865

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika monne
                            A ja dziś wstałam o 5tej rano!!!! ...
                            Normalna pora wstawania.
                            Browar Hajduki.
                            adam16@browar.biz

Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D

Comment

• monne
                              • 2006.02
                              • 914

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16
                              Normalna pora wstawania.
                              Zależy jak dla kogo
                              .

Comment

• adam16
                                • 2001.02
                                • 9865

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika monne
                                Zależy jak dla kogo
                                Dla ludzi (póki co) pracy
                                Last edited by adam16; 2006-07-21, 22:33.
                                Browar Hajduki.
                                adam16@browar.biz

Comment

Przetwarzanie...
                                X