Piękny dzień, do pracy iść nie trzeba... i jutro też spanko, w środę - rozumie się, też nie pracujemy - ale na pocieszenie dodam, że w czwartek też do pracy nie idę - miłego wstawania
Jaki początek dnia?
Collapse
X
-
Dzień w sumie, obiektywnie rzecz ujmując, zaczął się i trwa negatywnie. Ale dzięki transcendentalnej bliskości z religią w ostatni weekend, jakoś tam mi spokojnie i nic mnie nie ruszaCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Właśnie popełniam warkę nr 5Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Dzień zaczął się o 5.00 pobudką. Dzięki temu miałem 3 godziny do wyjścia z domu - zupełny luz: toaleta, mokka, jajko na miękko, mokka, lektura.
Potem spacer przez słoneczne i mroźne centrum.. i w pracy byłem godzinę przed czasemfANIAtic www.faktoria-ukraina.pl
Comment
-
-
Kurczę, niby raczej w większości domen mam problemy, nic sie specjalnie nie udaje (poza piwem, mam nadzieję! ), szaro i buro na dworze, ale zaczęłam naukę, miałam kilka miłych chwil z kilkoma miłymi osobami na dworcu, przy telefonie, przed komputerem bez netu i tak jakoś, głupio to powiedzieć, ale: miła niezmiernie jestem dzisiaj od rana dla wszystkich. Miły i zadowolony bez powodu Cyborg - to mi psuje image No ale nic to! Oby tylko cały tydzień taki nie byłCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcelMiły i zadowolony bez powodu Cyborg
A u mnie:
- piwo kwaśne
- pogoda brzydka
- nic nie jem od rana (ale to celowo)
- dziura budżetowa ciągle dziurawa
Ale i tak mam dobry humor, bo ja zazwyczaj jestem zadowolona bez powodu, choć nie zawsze miła
Comment
-
-
-
Jestem wściekła
Od dzisiaj zamykają mi kolejną ulicę, dzięki której wstałam 5:50 do pracy.
Teraz będę musiała wstawać o 5:30.
Jak to jest, że mieszkam we Wrocławiu, pracuję we Wrocławiu i, k..., muszę tak wcześnie wstawać, żeby dojechać na 8:00 do pracy?!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fteoJestem wściekła
Od dzisiaj zamykają mi kolejną ulicę, dzięki której wstałam 5:50 do pracy.
Teraz będę musiała wstawać o 5:30.
Jak to jest, że mieszkam we Wrocławiu, pracuję we Wrocławiu i, k..., muszę tak wcześnie wstawać, żeby dojechać na 8:00 do pracy?!.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fteoOd dzisiaj zamykają mi kolejną ulicę
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAcksonMydlana. Ciebie raczej nie dotyczyLast edited by Marusia; 2006-11-07, 09:37.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaMydlana??? No to mój ojciec się chyba załamie - on tamtędy do pracy jeździ na Karłowice Rozumiem, że chodzi o ten odcinek za torami, bo przecież od Swojczyckiej do Volvo jest pięknie wyremontowana.MM961
4:-)
Comment
-
Comment