Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jerzy
Jaki początek dnia?
Collapse
X
-
-
-
Początek dnia niczego sopbie +2, niebo bezchmurne - Sądecczyzna. Wszystkich serdecznie pozdrawiam
Comment
-
-
Dzięki zmianie czasu i pewnie wewnętrznemu mojemu samopoczuciu, wstaję przed 4.. po mniej więcej półgodzinie stwierdzam, że jestem niewyspany i kładę się znów. Co oczywiście kończy się spóźnieniem do pracy.. i to już drugi dzień z rzędu.. Makabra.fANIAtic www.faktoria-ukraina.pl
Comment
-
-
Noc pełna telefonów i smsów. Zaspałam do pracy - miałam 7 minut, żeby dojść do siebie, ubrać się, spakować torbę i chociaż zęby umyć. Poranek pełen wrażeń - między innymi zobaczyłam na zdjęciach, jak Cyborgi staro wyglądają w pełnym makijażu i sukni bankietowej w pracy Czyli jednak metal też się starzeje...
Ale w perspektywie mam pierwszy wieczór wolny od nie-pamiętam-kiedy, więc może ten dzień nie będzie taki zły...Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Początek dnia nadszedł niespodziewanie. Gdy w pracy udało mi sie spojrzeć na zegarek była prawie 1.00, a więc jakoś ten nowy dzień nadszedł. Potem bez chwili przerwy praca do 5.30... Z wielką ulgą zdałem dyżur o 7.00 i wróciłem do domu z zamiarem (jak na dzika przystało) odleżenia zmęczenia najpierw w kąpielisku potem w barłogu. Kąpiel zaliczyłem, ale z wyra zerwał mnie telefon już po półtorej godzinie. Trzeba było potyrać przy kompie, podjechać na chwilę do instytutu... I tak to schodzi... Teraz na 16.00 znów do pracy - galeria + redakcja...Dziku
Comment
-
-
Za chwilę do domu, jak zdążę dojechać, to Monty Pyton, a jutro rano pobudka i kilka godzin zrzucania i rąbania drewna - intensywny początek dnia mnie czeka... Dobrze, że w piątek będę mogła się wyspaćCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Dziś początek dnia zwyczajny, ale za to jutro na początek IDĘ NA SIŁOWNIĘ, zapisałam się znowu - odkryłam fajniutki MOSIR na Sępolnie, duża siłownia (dwie sale) i zero ludzi
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusiaza to jutro na początek IDĘ NA SIŁOWNIĘ, zapisałam się znowu - odkryłam fajniutki MOSIR na Sępolnie, duża siłownia (dwie sale) i zero ludzi.
Comment
-
-
Comment
-
-
Ciekawy Poszedłem zrobić z rańca zakupy i zagłosowałem na pewnego kandydata na Prezydenta Szczecina(na jakiego nie napiszę,ale nie był to komuch ).Zauważyłem spory ruch pod otwartymi sklepami,obok nich stali ,stali bywalcy .Oprócz nich widziałem może (oprócz komisji) z pięć osób,żurków łącznie ze 30 dychy.Ot taka nasza szara RP w pewnej wiosce z tramwajami
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pieczarekDzisiaj rano, jeszcze było mocno szaro, zobaczyłem w ogrodzie coś czemu nie chciałem wierzyć. Obejrzałem jeszcze raz w południe i sfotografowałem. Otóż ledwie kilka dni temu z małej, ogrodowej wierzby opadły liście, a już pojawiają się pierwsze bazie.
Comment
-
-
Początek dnia - ZAGANIANYTo inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Piątek i poniedziałek - poranne pedałowanie do tyrki w rześkim słoneczku Jakże miła odmiana po kilku poprzednich dniach przebijania się przez ścianę deszczuLepszy jabol pod okapem
niż GŻ, CP i KP !
Kompania Piwowarska obcięła Żubrowi rogi i jaja.
Wspieraj swój Browar - zostań Premium-Użytkownikiem!
Moja pierwsza literka to małe L a nie duże I :)
Comment
-
-
Ciut frustrujący. Mam nowych sąsiadów nad sobą. Kupili chyba telewizor. W każdym razie od kilku dni, od rana jest telepudło włączone. Zaczynam zapamiętywać godziny seriali. I mam przy okazji dziki plan: może pójdę i poproszę, żeby jeszcze głośniej robili? Wtedy miałabym słuchowisko i moja znajomośc seriali np: "M jak mdłości" nie ograniczłaby się tylko do znajomości tytułu, ale i fabuły???
A poza tym od samiusieńskiego rana, w poblikim Piotrze i Pawle puszczają taka piosenkę:"Już za chwilkę święta". Taka ciut na modłę tej słynnej z reklamy Coca-Coli.
Mam muzycznie dzisiaj....Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
-
Rano okazało się, że nie ma mleka do kawy. Nie dało dobudzić się żony. Autobus uciekł, jak wychodziłęm zza węgła....
...ale za to na koniec powiedziałem w pracy 'pap pa ra ra' i trzasnąłem drzwiami. Więcej tam nie wrócę. Jutro nowy rozdział...Masz stare niepotrzebne rzeczy, to napisz.
Comment
-
Comment