Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia
Jaki początek dnia?
Collapse
X
-
Dzień zaczął się od tego, że jeden kontrahent powiedział do mnie o 8:00 rano "kotku" A kończy się tak, że kilkanaście minut temu uczennica za pomoc w napisaniu mejla napisała do mnie, że jestem słodka Czyżby Armagedon się zbliżał?Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcelDzień zaczął się od tego, że jeden kontrahent powiedział do mnie o 8:00 rano "kotku" A kończy się tak, że kilkanaście minut temu uczennica za pomoc w napisaniu mejla napisała do mnie, że jestem słodka Czyżby Armagedon się zbliżał?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcel1,5 godz. zmarnowane na usiłowaniu uruchomienia kompa Gdyby nie to, że mam sporo roboty, to chyba wylądowałby na złomie...Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Nie ma co - jest po prostu super, kiedy pracujesz sobie, nawet Ci jakoś idzie, dochodzi trzecia w nocy / rano, a ktoś budzi się, wstaje i przychodzi do Ciebie, żeby Ci zrobić awanturę. Tak dla zasady.Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika monneJa dziś zaszalałam, spałam tylko 3 godziny. Absurdów na uczelni c.d., a teraz otwieram Cyborg Twoje kodeksy. Będę się "kodeksować" do jutrzejszego południa. OJ jaka ja mądra będę, żeby mi to czasem nie zaszkodziło...
A z tym spaniem (a właściwie brakiem snu), to nie przesadzaj, bo kiedyś staniesz przed lustrem i okaże się, że wyglądasz jak ja Czego nikomu nie życzę.
Pozdrowienia znad butelki czwórniaka.Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Comment
-
-
Pierwsze odśnieżanie auta tej zimy.BrrrrrrLwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAQBAWe Wrocławiu bialutko, jednak doczekaliśmy się tej zimy
Tylko czy drogowców nie zaskoczy ?
Już płaczęŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Warszawscy drogowcy też chyba byli zaskoczeni... gorzej z zadowoleniem, bo jakoś im się nie chciało wychodzić...Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Jakby drogowcy nie byli zaskoczeni, mimo że prognozy trąbiły o śniegu, to by chyba znaczyło, że koniec jest bliski... Oni są po to, żeby byli, a nie żeby odśnieżali. Jak sama nazwa wskazuje mogą jeżdzić tylkko po suchych nawierzchniach. Może kiedyś powołają "śniegowców" albo innych "odśnieżaczy". Oni będą wiedzieli co robić"Oszukać diabła, to nie grzech"
Comment
-
Comment