Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Shlangbaum
Jaki początek dnia?
Collapse
X
-
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcelAle nie wiesz, jaka to frajda Ci napisać fcjpMuszę się potrójnie pilnować
Comment
-
W sobote na siłowni po raz pierwszy od dawien dawna zrobiłem łydki. Dzisiaj od rana mam takie zakwasy, ze zaraz mnie trafi. Posmarowałem maścią odpowiednią ale niewiele daje. Chodze jak kaczka, kroczkami po 5 cm. Zdążyłem się już raz przewrocic z bóluPozdrawiam
djComment
-
Cztery godziny to chyba początek dnia, no to się wpiszę... Z racji przebywania w nieogrzewanych pomieszczeniu: bułka + plasterki surowej papryczki chili + butelczyna miodu . Z racji poszukiwania źródeł utrzymania: 1,5 doby analizy pokera + dręczenie po nocy eksperta. Z racji siedzenia przed komputerem zainternetowionym: mniej lub bardziej merytoryczne rozmowy z ludźmi (im później, tym więcej osób produktywnie czas spędza!).
A teraz się zastanawiam, czy jest sens kłaść się na trzy godziny.Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.Comment
-
Są takie dni, kiedy.....kiedy mam wszystkiego dość. I dzisiaj taki jest.Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.Comment
-
Dzisiejszy poranek w domu praktycznie bez prądu (włączyli zasilanie na 10 minut przed moim wyjściem na autobus), więc wszystkie poranne czynności wykonywałam przy świeczkach i latarce.
A na dodatek nie fajnie w zimie, nawet tak ciepłej, myje się w zimnej wodzie.Comment
-
Taki sam jak ostatnie,albo jeszcze gorzej;szukanie kartonów,pakowanie się,do tego wkur...mnie UM,gdyż umowa na dierżawę działki jest tak skonstruowana,że mamy same obowiązki obwarowane paragrafami pod różnym rygorem,a praw praktycznie zero,do tego kasiorka do płacenia niezłai jeszcze płać dodatkowo za notariusza, by cię mogli na twój koszt wypierdzielić w terminie ustawowym.
Jak ja kocham te rzucanie kłód pod nogi ,przez naszych urzędasów i becelowanie za wszystko
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
Dzień bardzo udany, pobudka koło 8 śniadanko i na narty. Poszusowaliśmy z synkiem do 15tej psującpokaźną ilość karnetów. Warunki niestety do najlepszych nie należały, śnieg był mokry ( +2 *C) i nawet deszczem trochę z rańca dawało ale przetrwaliśmy
.
Teraz czerpię duuużą przyjemność z siedzeniaprzy kompie a piwko smakuje wybornie.
Comment
-
Dzisiejszy poranek nadaje się do siania defetyzmu...Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.Comment
-
Nie wiem, czy już tutaj obwieszczałam....ale jakoś tak czuję potrzebę: jak ja @#$#@$ nie znoszę sprzątać!!!!!!!Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąlenąWieje grozą, więc może rozważysz ponownie perspektywy, które zapodałem swego czasu na PW?
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kot_z_cheshireNie wiem, czy już tutaj obwieszczałam....ale jakoś tak czuję potrzebę: jak ja @#$#@$ nie znoszę sprzątać!!!!!!!
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAcksonDziś rano przyszedł listonosz i przyniósł PIT za jakąś wykonaną i dawno zapomnianą przeze mnie robotę. A rozliczenie już dawno wysłane do UrzęduCo za ludzie - wysłali mi PIT w ostatnim dozwolonym dniu.
Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...