Jaki początek dnia?

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • kiszot
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    🍼🍼
    • 2001.08
    • 8114

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Shlangbaum
    Co i komu sięprzeterminowało ?
    Skrzynki się przeterminowały w skupie.Puste na dodatek.Wczoraj jeszcze 6 (ostatnich) zakupiłem i wyszło mi,że chyba jeszcze braknie.A mam już 15 sztuk.Chyba nadwyżkę butelek wywalę.
    Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
    1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D

Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
    Mein Schlesierland, mein Heimatland,
    So von Natur, Natur in alter Weise,
    Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
    Wir sehn uns wieder am Oderstrand.

Comment

• Marusia
      Marszałek Browarów Rzemieślniczych
      🍼🍼
      • 2001.02
      • 20221

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcel
      Ale nie wiesz, jaka to frajda Ci napisać fcjp
      Wiem Muszę się potrójnie pilnować
      www.warsztatpiwowarski.pl
      www.festiwaldobregopiwa.pl

www.wrowar.com.pl

Comment

• monne
        Kapitan Lagerowej Marynarki
        • 2006.02
        • 914

Ja dziś wstałam, choć późno, bardzo zmęczona przez kolejny koszmar, tym razem psychologiczny... :dość:
        .

Comment

• DanielJakubowski
          Kapitan Lagerowej Marynarki
          • 2005.12
          • 791

W sobote na siłowni po raz pierwszy od dawien dawna zrobiłem łydki. Dzisiaj od rana mam takie zakwasy, ze zaraz mnie trafi. Posmarowałem maścią odpowiednią ale niewiele daje. Chodze jak kaczka, kroczkami po 5 cm. Zdążyłem się już raz przewrocic z bólu
          Pozdrawiam
          dj

Comment

• arcy
            • 2002.07
            • 7538

Sport to zdrowie.

Comment

• cyborg_marcel
              Major Piwnych Rewolucji
              • 2003.03
              • 3467

Cztery godziny to chyba początek dnia, no to się wpiszę... Z racji przebywania w nieogrzewanych pomieszczeniu: bułka + plasterki surowej papryczki chili + butelczyna miodu . Z racji poszukiwania źródeł utrzymania: 1,5 doby analizy pokera + dręczenie po nocy eksperta. Z racji siedzenia przed komputerem zainternetowionym: mniej lub bardziej merytoryczne rozmowy z ludźmi (im później, tym więcej osób produktywnie czas spędza!).
              A teraz się zastanawiam, czy jest sens kłaść się na trzy godziny.
              Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...

Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.

Comment

• kot_z_cheshire
                Major Piwnych Rewolucji
                • 2005.11
                • 2201

Są takie dni, kiedy.....kiedy mam wszystkiego dość. I dzisiaj taki jest.
                Młode koty mają adhd, niestety.
                Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
                Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
                Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.

Comment

• fteo
                  Major Piwnych Rewolucji
                  • 2003.05
                  • 1139

Dzisiejszy poranek w domu praktycznie bez prądu (włączyli zasilanie na 10 minut przed moim wyjściem na autobus), więc wszystkie poranne czynności wykonywałam przy świeczkach i latarce.
                  A na dodatek nie fajnie w zimie, nawet tak ciepłej, myje się w zimnej wodzie.
                  http://lotnictwo.net.pl/
                  http://www.flightradar24.com/
                  http://www.airshow.sp.mil.pl/

Comment

• Pogoniarz
                    † 1971-2015 Piwosz w Raju
                    • 2003.02
                    • 7971

Taki sam jak ostatnie,albo jeszcze gorzej;szukanie kartonów,pakowanie się,do tego wkur...mnie UM,gdyż umowa na dierżawę działki jest tak skonstruowana,że mamy same obowiązki obwarowane paragrafami pod różnym rygorem,a praw praktycznie zero,do tego kasiorka do płacenia niezła i jeszcze płać dodatkowo za notariusza, by cię mogli na twój koszt wypierdzielić w terminie ustawowym.
                    Jak ja kocham te rzucanie kłód pod nogi ,przez naszych urzędasów i becelowanie za wszystko

Prawie jak Piwo
                    SZCZECIN

Comment

• mark33
                      D(r)u(c)h nieuchwytny
                      • 2005.04
                      • 3283

Dzień bardzo udany, pobudka koło 8 śniadanko i na narty. Poszusowaliśmy z synkiem do 15tej psując pokaźną ilość karnetów. Warunki niestety do najlepszych nie należały, śnieg był mokry ( +2 *C) i nawet deszczem trochę z rańca dawało ale przetrwaliśmy .
                      Teraz czerpię duuużą przyjemność z siedzenia przy kompie a piwko smakuje wybornie.

Comment

• cyborg_marcel
                        Major Piwnych Rewolucji
                        • 2003.03
                        • 3467

Dzisiejszy poranek nadaje się do siania defetyzmu...

Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.

Comment

• żąleną
                          D(r)u(c)h nieuchwytny
                          • 2002.01
                          • 13239

Wieje grozą, więc może rozważysz ponownie perspektywy, które zapodałem swego czasu na PW?

Comment

• kot_z_cheshire
                            Major Piwnych Rewolucji
                            • 2005.11
                            • 2201

Nie wiem, czy już tutaj obwieszczałam....ale jakoś tak czuję potrzebę: jak ja @#$#@$ nie znoszę sprzątać!!!!!!!
                            Młode koty mają adhd, niestety.
                            Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
                            Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
                            Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.

Comment

• JAckson
                              🍼🍼
                              • 2004.05
                              • 6123

Dziś rano przyszedł listonosz i przyniósł PIT za jakąś wykonaną i dawno zapomnianą przeze mnie robotę. A rozliczenie już dawno wysłane do Urzędu Co za ludzie - wysłali mi PIT w ostatnim dozwolonym dniu.
                              MM961
                              4:-)

Comment

• cyborg_marcel
                                Major Piwnych Rewolucji
                                • 2003.03
                                • 3467

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną
                                Wieje grozą, więc może rozważysz ponownie perspektywy, które zapodałem swego czasu na PW?
                                Właśnie szykuję się na jesień... Po egzaminach i letnich fuchach (o ile dożyję, oczywiście).
                                Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kot_z_cheshire
                                Nie wiem, czy już tutaj obwieszczałam....ale jakoś tak czuję potrzebę: jak ja @#$#@$ nie znoszę sprzątać!!!!!!!
                                Sprzątanie to jest jedna z nielicznych czynności, której efekty widać od razu.
                                Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson
                                Dziś rano przyszedł listonosz i przyniósł PIT za jakąś wykonaną i dawno zapomnianą przeze mnie robotę. A rozliczenie już dawno wysłane do Urzędu Co za ludzie - wysłali mi PIT w ostatnim dozwolonym dniu.
                                Ja po kilkunastu mejlach w sprawie otrzymania umowy (którą onegdaj podpisałam) i PITa za fuchę wykonaną we wrześniu, braku odzewu (poza "ktoś się do Pani zadzwoni") oraz braku nazwiska osoby zajmującej się moją sprawą, po prostu wypełniłam PITa, zaniosłam do US parę tygodni temu. Umowę zgubili, PITa niepoprawnie wypełnionego przysłali w poniedziałek lub we wtorek. Żenada.

Comment

Przetwarzanie...
                                X