Trzymam kciuki za Was Pogoniarze
Jaki początek dnia?
Collapse
X
-
Będzie dobrzeTo inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Gratulacje dla Was!!!
Last edited by kot_z_cheshire; 2007-05-30, 17:39.Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
-
Moje gratulacje !
Można by powiedzieć, że frakcji szczecińskiej przybył nowy członek, a nawet członkini
Dzisiejsze piwko wypije za Wasze zdrowieLast edited by DanielJakubowski; 2007-05-30, 20:33.Pozdrawiam
dj
Comment
-
-
To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Ojcze Pogoniarzu!
Serdeczne gratulacje!
Zdrowie Córeczki, Mamy i Taty!Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pogoniarz Wyświetlenie odpowiedziO jeżu 11:19,Paulinka 3770 kg, 56 cm Moje małe Kochanie dostało 8 pkt,Moje Szczęście troszkę większe czuje się też bardzo dobrze
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pogoniarz Wyświetlenie odpowiedzi8,9 i 10 ale do tej pory nie kleję o so chodzi
Comment
-
-
Minął na kolejnym dniu odwiedzin moich Szczęść i dopieszczenia chałupki.Jejku,już jutro będziemy w końcu razem.
Oj mogę to napisać z pełną odpowiedzialnością,przecudowne uczucie zostać rodzicem.Wrażenie niesamowite: te minki,łapanie za palce,jak zaczyna się wpatrywać,przewijanie,jak się uspokaja gdy bierze się na rączki.Czekam na więcej
Wspaniale jest być tatusiemLast edited by Pogoniarz; 2007-06-02, 22:21.
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pogoniarz Wyświetlenie odpowiedziMinął na kolejnym dniu odwiedzin moich Szczęść i dopieszczenia chałupki.Jejku,już jutro będziemy w końcu razem.
Oj mogę to napisać z pełną odpowiedzialnością,przecudowne uczucie zostać rodzicem.Wrażenie niesamowite: te minki,łapanie za palce,jak zaczyna się wpatrywać,przewijanie,jak się uspokaja gdy bierze się na rączki.Czekam na więcej
Wspaniale jest być tatusiem
Dzisiaj dzień zacząłem w pracy(kolejne płatne nadgodziny),ale po przyjściu zająłem się obowiązkami związanymi z rodzicielstwem.
Po odciążeniu Westy Maleńka po raz pierwszy usnęła u mnie na rękach i po raz pierwszy trzymała "smoka"ponad godzinę Ja też zresztą usnąłem Teraz wybieramy się na spacer i korzystając z okazji obejrzę wraz z moimi Kobitkami choć część meczu IV ligi pomiędzy Stalą Stocznia a Astrą Ustronie Morskie.Pomaluśku idąc z wózkiem to jakieś 15 minutek.Pogoda wyborna
Jestem szczęśliwy
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Ja za to wybieram sie do Legnicy.Jeszcze 1,5 godziny i wyjeżdżam.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszot Wyświetlenie odpowiedziJa za to wybieram sie do Legnicy.Jeszcze 1,5 godziny i wyjeżdżam.
My mieliśmy z rana jechać na działkę na grilka,ale lało jak 150,potem telefon z pracy czy nie przyjdę zarobić parę groszy,po zastanowieniu się i potwierdzeniu,za pół godziny telefon,że jednak zostań sobie w domu
Teraz się rozpogodziło,w/g prognozy ma nie padać,także jedziemy jednak na działeczkę
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
Comment