Dzień zaczął się nieźle. Wchodzę sobie do sklapu po chleb, a tam piwa z Braniewa.
Jaki początek dnia?
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pogoniarz Wyświetlenie odpowiedziJestem szczęśliwy
wybaczcie, zazdroszczę...
Szczęście to dziwne (nielogiczne) odczucie - Wy je dzielicie a ono się mnoży
powodzenia"Dużo to nie znaczy Dobrze
Dobrze znaczy dużo"
Comment
-
-
Dla mnie dzień zaczął się od widoku tęczy, o 6-tej rano.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Eeeeeeyyyy.... właśnie się dowiedziałam, że dziś jest czwartek, nie środa
Już się wystraszyłam, że z braku picia mi się film na całą dobę któregoś dnia urwał, ale po przeanalizowaniu zdarzeń od poniedziałku znalazłam brakujący dzień
Comment
-
-
A u mnie samoistna pobudka przed 6 (chciałem wstać o 7), potem krioterapia oraz ćwieczenia rehabilitacyjne na barki, zakupy piwa w 101, wizyta w labolatorium, potem w aptece, a na koniec kupno baterii do glukometru. Ufff... chyba za dużo jak na jeden dzień - właśnie odpoczywam przy Ciechanie.browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
A ja dostałam awans!
Więcej pracy i kasy...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fteo Wyświetlenie odpowiedziA ja dostałam awans!
Więcej pracy i kasy...
myślałem że po awansie jest mniej pracy- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedzigratulacje!
myślałem że po awansie jest mniej pracy
Comment
-
-
No, mi się ten dzień zaczął byle jak - polazłam do pracy. Najlepszą tam rzeczą, jaka tam była, to poranna kawa. Na szczęście przy komputerze siadł brloin, który w wiadomym temacie swoją dyskusją poprawił nieco mi humor. A teraz jeszcze trzy godzinki i zacznę chwalić ten dzień, który dał mi Pan, szczególnie, że wieczór, tak zupełnie dla odmiany, zapowiada się całkiem sympatycznie.
Comment
-
-
Comment