Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAQBA
Wyświetlenie odpowiedzi
Jaki początek dnia?
Collapse
X
-
-
Jakoś mi się źle spało i obudziłem sie po trzeciej i już nie mogłem usnąć,potem do pracy,no ale po nieciekawym początku rozbawił mnie taki oto" kwiatek" znaleziony w internecie :
Poweim szzcerze..Mówię nein niemieckim sikaczom jak Krombacher i Pilsner
U mnie liczty się tylko Tyssskie sPolska, Leszek, żuberek, taterka, wareczka i żywiec rzecz jasna. Pozdrawiam mielego dnia
beerhunter@vp.pl , 21.04.2008 10:08
Od razu mi lepiej
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
[QUOTE=Pogoniarz;754946]Nam w tej chwili na szaleństwach ,chwila nieuwagi i już Malusia zajada niekoniecznie to co powinna Do tego od ponad tygodnia Jej cztery ząbki chcą poznać świat(ciąg dalszy armagedonu )
QUOTE]
Ha...już to przeszliśmy. Artur teraz podgryza domowników, potrafi niespodzianie się zjawić za mną, gdy zmywam naczynia i ukąsić w łydkę. A wygląda tak:Last edited by garfunkel; 2008-04-21, 15:45.
Comment
-
-
[QUOTE=garfunkel;757198]Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pogoniarz Wyświetlenie odpowiedziNam w tej chwili na szaleństwach ,chwila nieuwagi i już Malusia zajada niekoniecznie to co powinna Do tego od ponad tygodnia Jej cztery ząbki chcą poznać świat(ciąg dalszy armagedonu )
QUOTE]
Ha...już to przeszliśmy. Artur teraz podgryza domowników, potrafi niespodzianie się zjawić za mną, gdy zmywam naczynia i ukąsić w łydkę. A wygląda tak:
Fajniusi chłopak
Dzięki naszej Malusi mamy bardzo podobny początek dnia od prawie roku i niebywale szybko się ten dzionek zaczyna(nawet w niedzielę i święta )
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Jest ślicznie, słoneczko się uśmiecha zza żaluzji, ptaszki ćwierkają, zapowiada się ciepły, piękny dzionek...
Czekał człowiek pół roku na to, aby wreszcie wyciągnąć na światło dzienne rolki, żeby zacząć do pracy pomykać rowerkiem, otworzyć sezon wędkarski. Było tuż tuż... ale chciało się wczoraj piłeczkę pokulać...wszak sport to zdrowie
A dzień się zaczął bólem lewego ramienia, bo oderwany wczoraj od niego obojczyk przez noc napuchł i teraz nawet przedramieniem ledwo ruszam A termin drutowania dopiero na początku maja...
Jest ślicznie, słoneczko się uśmiecha zza żaluzji, ptaszki ćwierkają, zapowiada się ciepły, piękny dzionek...Toruń przeprasza za Radio Maryja
www.bobofruty.pl
Comment
-
-
Pirackamuzo trzym się, a doraźnie brydż lub szachy, Twoje
Ja dziś od rana (7,00) błąkałam się po szpitalu. Oddawałam swą mameńkę w ręce okulistów - jutro zabieg, tzw. podszywanie oka, cokolwiek to znaczy .
Rany, jakie chol... korki we Wrocku
Comment
-
Comment