Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zythum
Wyświetlenie odpowiedzi
Jaki początek dnia?
Collapse
X
-
Wiem wie, w PZPN nie ma nic pewnego Ja tam mogę jeździć i na III ligę , mnie osobiście to lataTo inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zythum Wyświetlenie odpowiedziPo wczorajszym świętowaniu boli głowa i brzuch (Belfast) ale warto było i dzień dzisiejszy zaczął się w wesołym nastroju.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cez Wyświetlenie odpowiedzimoże nie początek, ale...
... o 10.30 urodziła się moja 2 córeczka
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cez Wyświetlenie odpowiedzimoże nie początek, ale...
Comment
-
-
... o 10.30 urodziła się moja 2 córeczkaŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Comment
-
-
Comment
-
-
... o 10.30 urodziła się moja 2 córeczkaLwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Comment
-
-
Cez - Brawo!Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
A tak, przy okazji: we wtorek, 19 sierpnia o 19.55 urodził się mój synek, Tymon! (a co mi tam! Jupi! )
Comment
-
Comment