Jaki początek dnia?

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • cyborg_marcel
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2003.03
    • 3467

Dzień zaczął się ponad godzinę temu od reaktywacji nocnego niekoniecznie samotnościowania się Cyborga na dwóch forach (w tym jednej nadwyraz merytorycznej dyskusji) - nawet jestem w stanie wybaczyć tepsie kilkutygodniową batalię... Ale na razie z tych wrażeń, to spać chyba pójdę
    Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...

Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.

Comment

• Pogoniarz
      † 1971-2015 Piwosz w Raju
      • 2003.02
      • 7971

Zderzenie z szarą rzeczywistością w pracy,po czym miałem farta,gdyż kolega podwiózł mnie do domu; dodatkowo nie czuję się zmęczony po 12 godzinach w pracy
      Możemy także spędzić cały dzionek ze sobą,możemy pojechać do Niemiec po piwko i inne potrzebne artykuły,możemy pójść na spacer nad jeziorko Dzień zapowiada się sympatycznie

Prawie jak Piwo
      SZCZECIN

Comment

• Maggyk
        Szara Adminiscjencja
        🍼
        • 2004.05
        • 5617

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pogoniarz
        ... po czym miałem farta,..
        Nie musisz być, aż tak dokładny
        Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
        Piwo domowe -
        Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych

Reklama w BROWARZE
        PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D

Comment

• Marusia
          Marszałek Browarów Rzemieślniczych
          🍼🍼
          • 2001.02
          • 20221

A ja dziś nic, absolutnie nic nie robię. Ewentualnie, jak mi się będzie chciało, skoczę sobie na solarium
          www.warsztatpiwowarski.pl
          www.festiwaldobregopiwa.pl

www.wrowar.com.pl

Comment

• cyborg_marcel
            Major Piwnych Rewolucji
            • 2003.03
            • 3467

A Cyborg po raz pierwszy od ponad trzech dób, wydobył się z piżamy i swych czeluści, bo musiał iść zarobić na bilet do Wielkopolski. Dziwnie być czystym i ubranym, jak jeszcze do tego słońce świeci.

Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.

Comment

• Marusia
              Marszałek Browarów Rzemieślniczych
              🍼🍼
              • 2001.02
              • 20221

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcel
              Dziwnie być czystym i ubranym
              Zaczynam się o Szanowną Koleżankę poważnie martwić
              Last edited by Marusia; 2006-12-27, 12:56.
              www.warsztatpiwowarski.pl
              www.festiwaldobregopiwa.pl

www.wrowar.com.pl

Comment

• cyborg_marcel
                Major Piwnych Rewolucji
                • 2003.03
                • 3467

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia
                Zaczynam się o Szanowną Koleżankę poważnie martwić
                Ja też... Ale na razie takie mam hobby - siedzenie do oporu w piżamie z herbatą przed komputerem, a od czasu do czasu przerwy na gazetę przed tv... No ale jutro początek dnia niedaleko domu Fiedlera, więc może spędzę go bardziej produktywnie i energicznie.

Comment

• żąleną
                  D(r)u(c)h nieuchwytny
                  • 2002.01
                  • 13239

Huśtawkowy. Przeglądam sobie ceny sitarów i gdy już uznałem, że starczy mi kasy na jeden egzemplarz, na jakiejś stronie przyuważyłem, ze paczka sitar + futerał waży 45 kilo. Boję się myśleć, ile może kosztować posłanie takiej cegły z Indii. Kalkurator przesyłki na stronie India Post w ogóle nie przewiduje wartości wyższych niż 20 kilo.

Comment

• ART
                    mAD'MINd
                    🥛🥛🥛🥛🥛
                    • 2001.02
                    • 23928

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną
                    Huśtawkowy. Przeglądam sobie ceny sitarów i gdy już uznałem, że starczy mi kasy na jeden egzemplarz, na jakiejś stronie przyuważyłem, ze paczka sitar + futerał waży 45 kilo. Boję się myśleć, ile może kosztować posłanie takiej cegły z Indii. Kalkurator przesyłki na stronie India Post w ogóle nie przewiduje wartości wyższych niż 20 kilo.
                    niech podzielą Ci na 3 paczki
                    - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
                    - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
                    - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• grzech
                      D(r)u(c)h nieuchwytny
                      • 2001.04
                      • 4592

Dzień zacząłęm od wytrzeszczania oczu. Przed piątą rano Wielki Elektryk wyłączył prąd. Jak to na wsi w nocy - bez elekstryki g... widać. Drogę do kibelka oświetlałem sobie komórką. Na szczęście zlitowali się i dostarczyli mi energię ok. 6,30.

Comment

• adam16
                        Pułkownik Chmielowy Ekspert
                        • 2001.02
                        • 9865

Okazało się, że ludziska na urlopach siedząc, nie mają co robić, więc hurtowo dziś dzwonili z prawdziwymi pierdołami czym ani początku, ani reszty dnia mi nie umilili.
                        Browar Hajduki.
                        adam16@browar.biz
                        Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!

Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D

Comment

• peter007
                          Major Piwnych Rewolucji
                          • 2004.06
                          • 2820

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16
                          Okazało się, że ludziska na urlopach siedząc, nie mają co robić, więc hurtowo dziś dzwonili z prawdziwymi pierdołami czym ani początku, ani reszty dnia mi nie umilili.
                          Bez obrazy ale coś co dla Ciebie jest pierdołą, dla innych, nie siedzących w branży, czy mniej pojętnych może stać się prawdziwym wyzwaniem.

Kiedyś mój szwagier zadzwonił z jakimś problemem (nie pamiętam nawet w jakiej dziedzinie) i facet na drugim końcu kabla dawał mu do zrozumienia, że powinien sam pokombinować zanim zadzwoni. Szwagier (słusznie moim zdaniem) podirytowany odpowiedział, cytuję, jesteś od tego jak dupa od srania.
                          Jeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci się

Comment

• adam16
                            • 2001.02
                            • 9865

Wierz mi - to pierdoły - ja tam nie jestem od tego żeby pogadać z kimś kto nie ma z kim pogadać i nie od tego żeby słuchać co sąsiadka z sąsiadem robią za ścianą. Ja mam załatwiać sprawy zwiazane z telefonami i internetem. Niektórzy dzwonią z nudów.
                            Last edited by adam16; 2006-12-27, 22:57.
                            Browar Hajduki.
                            adam16@browar.biz
                            Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!

Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D

Comment

• fteo
                              Major Piwnych Rewolucji
                              • 2003.05
                              • 1139

A ja już wczesnym rankiem się wk***
                              Miałam skorzystać dzisiaj z laboratorium analitycznego i co się okazało - że dziś nieczynne. Wczoraj było otwarte, jutro będzie otwarte, ale dzisiaj pocałowałam klamkę.
                              Czy to nie jest złośliwość?!
                              http://lotnictwo.net.pl/
                              http://www.flightradar24.com/
                              http://www.airshow.sp.mil.pl/

Comment

• JAckson
                                🍼🍼
                                • 2004.05
                                • 6123

A ja rankiem włamałem się do ogrodu Marusi i podprowadziłem garnek stojący w krzakach
                                Wcześniej zwróciłem uwagę panom policjantom, aby postawili patrol w okolicy Mostu Grunwaldzkiego. W związku z otwarciem części placu Grunwaldzkiego i poważnymi zmianami w organizacji ruchu część kierowców, nie patrząc na znaki, jeździ pod prąd w kilku miejscach
                                MM961
                                4:-)

Comment

Przetwarzanie...
                                X