Dzień zaczął się ponad godzinę temu od reaktywacji nocnego niekoniecznie samotnościowania się Cyborga na dwóch forach (w tym jednej nadwyraz merytorycznej dyskusji) - nawet jestem w stanie wybaczyć tepsie kilkutygodniową batalię... Ale na razie z tych wrażeń, to spać chyba pójdę
Jaki początek dnia?
Collapse
X
-
Zderzenie z szarą rzeczywistością w pracy,po czym miałem farta,gdyż kolega podwiózł mnie do domu; dodatkowo nie czuję się zmęczony po 12 godzinach w pracy
Możemy także spędzić cały dzionek ze sobą,możemy pojechać do Niemiec po piwko i inne potrzebne artykuły,możemy pójść na spacer nad jeziorko Dzień zapowiada się sympatycznie
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pogoniarz... po czym miałem farta,..Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
A ja dziś nic, absolutnie nic nie robię. Ewentualnie, jak mi się będzie chciało, skoczę sobie na solarium
Comment
-
-
A Cyborg po raz pierwszy od ponad trzech dób, wydobył się z piżamy i swych czeluści, bo musiał iść zarobić na bilet do Wielkopolski. Dziwnie być czystym i ubranym, jak jeszcze do tego słońce świeci.Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcelDziwnie być czystym i ubranymLast edited by Marusia; 2006-12-27, 12:56.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaZaczynam się o Szanowną Koleżankę poważnie martwićCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Huśtawkowy. Przeglądam sobie ceny sitarów i gdy już uznałem, że starczy mi kasy na jeden egzemplarz, na jakiejś stronie przyuważyłem, ze paczka sitar + futerał waży 45 kilo. Boję się myśleć, ile może kosztować posłanie takiej cegły z Indii. Kalkurator przesyłki na stronie India Post w ogóle nie przewiduje wartości wyższych niż 20 kilo.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąlenąHuśtawkowy. Przeglądam sobie ceny sitarów i gdy już uznałem, że starczy mi kasy na jeden egzemplarz, na jakiejś stronie przyuważyłem, ze paczka sitar + futerał waży 45 kilo. Boję się myśleć, ile może kosztować posłanie takiej cegły z Indii. Kalkurator przesyłki na stronie India Post w ogóle nie przewiduje wartości wyższych niż 20 kilo.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Dzień zacząłęm od wytrzeszczania oczu. Przed piątą rano Wielki Elektryk wyłączył prąd. Jak to na wsi w nocy - bez elekstryki g... widać. Drogę do kibelka oświetlałem sobie komórką. Na szczęście zlitowali się i dostarczyli mi energię ok. 6,30.
Comment
-
-
Okazało się, że ludziska na urlopach siedząc, nie mają co robić, więc hurtowo dziś dzwonili z prawdziwymi pierdołami czym ani początku, ani reszty dnia mi nie umilili.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16Okazało się, że ludziska na urlopach siedząc, nie mają co robić, więc hurtowo dziś dzwonili z prawdziwymi pierdołami czym ani początku, ani reszty dnia mi nie umilili.
Kiedyś mój szwagier zadzwonił z jakimś problemem (nie pamiętam nawet w jakiej dziedzinie) i facet na drugim końcu kabla dawał mu do zrozumienia, że powinien sam pokombinować zanim zadzwoni. Szwagier (słusznie moim zdaniem) podirytowany odpowiedział, cytuję, jesteś od tego jak dupa od srania.Jeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci się
Comment
-
-
Wierz mi - to pierdoły - ja tam nie jestem od tego żeby pogadać z kimś kto nie ma z kim pogadać i nie od tego żeby słuchać co sąsiadka z sąsiadem robią za ścianą. Ja mam załatwiać sprawy zwiazane z telefonami i internetem. Niektórzy dzwonią z nudów.Last edited by adam16; 2006-12-27, 22:57.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
A ja już wczesnym rankiem się wk***
Miałam skorzystać dzisiaj z laboratorium analitycznego i co się okazało - że dziś nieczynne. Wczoraj było otwarte, jutro będzie otwarte, ale dzisiaj pocałowałam klamkę.
Czy to nie jest złośliwość?!
Comment
-
-
A ja rankiem włamałem się do ogrodu Marusi i podprowadziłem garnek stojący w krzakach
Wcześniej zwróciłem uwagę panom policjantom, aby postawili patrol w okolicy Mostu Grunwaldzkiego. W związku z otwarciem części placu Grunwaldzkiego i poważnymi zmianami w organizacji ruchu część kierowców, nie patrząc na znaki, jeździ pod prąd w kilku miejscachMM961
4:-)
Comment
-
Comment