Piękny poranek, biorąc pod uwagę, że do pracy pójdę dopiero w przyszłym roku
Jaki początek dnia?
Collapse
X
-
Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAcksonA ja rankiem włamałem się do ogrodu Marusi i podprowadziłem garnek stojący w krzakach
Wcześniej zwróciłem uwagę panom policjantom, aby postawili patrol w okolicy Mostu Grunwaldzkiego. W związku z otwarciem części placu Grunwaldzkiego i poważnymi zmianami w organizacji ruchu część kierowców, nie patrząc na znaki, jeździ pod prąd w kilku miejscach
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Dzień zaczął się od komputera, telefonów i książki do mniej więcej 4 rano. Poranek zaczął się ok. 10:30 Earl Greyem, świeżym rogalikiem z domowym miodem (nie pitnym ), kotami i oczywiście komputerem. Teraz od godzinki popijam El Vieja Estacion (że niby stara stacja) - całkiem sympatyczne czerwone wino z La Manchy (jak ten nieszczęsny od wiatraków...). Do tego tak dla zabawy skan całego kompa, trochę wysiłku intelektualnego na innym forum i odbieranie telefonów - miło się zaczyna, bo albo ktoś ma dla mnie drewno, albo pieniądze, albo prospekty. Czyżby nareszcie jakiś normalny rok się zaczął? Czego sobie i wszystkim, którzy zasłużyli ( ), życzęCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcel- całkiem sympatyczne czerwone wino z La Manchy (jak ten nieszczęsny od wiatraków...).Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Początek dnia to ból gardła, kaszelek i temperaturka. Sylwester mnie wykończył
Comment
-
-
Dzień zaczał się wcześnie - o 04.35 przyszły 3 smsy z życzeniami noworocznymi wysłane ... 31 grudnia, 10 minut przed północą Potem mogłem jeszcze pospać półtorej godziny.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Dzień zaczęłam od snu, bo nie mogłam spać w nocy z powodu dość wysokiej temperatury. A potem poszłam do lekarza i dowiedziałam się, że IRS19 (taki środek uodparniający górne drogi oddechowe) mi pomógł - nos czysty, gardło czyste, tylko zapalenie oskrzeli mam
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaDzień zaczęłam od snu, bo nie mogłam spać w nocy z powodu dość wysokiej temperatury. A potem poszłam do lekarza i dowiedziałam się, że IRS19 (taki środek uodparniający górne drogi oddechowe) mi pomógł - nos czysty, gardło czyste, tylko zapalenie oskrzeli mam
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fteoSłyszałam wcześniej o tym środku uodparniającym - faktycznie skutecznie działa?
A tak serio: owszem, to może być wpływ tego środka, że oszczędziło mi górne drogi oddechowe (wprawdzie oskrzela to też górne, ale już dolniejsze No, chyba, że się lekarz pomylił i mam zapalenie płuc)
Comment
-
-
Dzisiaj przyjechałem do pracy jak zazwyczaj, czyli 30 min wcześniej i zamiast normalnie włączyć mirandę oraz zacząć przeglądać browar, zająłem się nieopatrznie pracą Na szczęście z tego stanu wyrwał mnie telefon od żonki z pytaniem dlaczego nie ma mnie na TlenieMM961
4:-)
Comment
-
-
U mnie początek dnia wręcz boski - po wczorajszych i nocnych walkach z obniżeniem temperatury, która zamiast spadać urosła do 39,2 stopnia (normalnie mój oddech mnie parzył) rano - 36,6! To wszystko zasługa końskiej dawki pyralginy, teraz czekam, czy to już tak na stałe, czy jeszcze mnie czekają jakieś niespodzianki
Comment
-
Comment