Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Shlangbaum
Jaki początek dnia?
Collapse
X
-
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcelAle nie wiesz, jaka to frajda Ci napisać fcjp
Comment
-
-
Cztery godziny to chyba początek dnia, no to się wpiszę... Z racji przebywania w nieogrzewanych pomieszczeniu: bułka + plasterki surowej papryczki chili + butelczyna miodu . Z racji poszukiwania źródeł utrzymania: 1,5 doby analizy pokera + dręczenie po nocy eksperta. Z racji siedzenia przed komputerem zainternetowionym: mniej lub bardziej merytoryczne rozmowy z ludźmi (im później, tym więcej osób produktywnie czas spędza!).
A teraz się zastanawiam, czy jest sens kłaść się na trzy godziny.Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Dzisiejszy poranek w domu praktycznie bez prądu (włączyli zasilanie na 10 minut przed moim wyjściem na autobus), więc wszystkie poranne czynności wykonywałam przy świeczkach i latarce.
A na dodatek nie fajnie w zimie, nawet tak ciepłej, myje się w zimnej wodzie.
Comment
-
-
Taki sam jak ostatnie,albo jeszcze gorzej;szukanie kartonów,pakowanie się,do tego wkur...mnie UM,gdyż umowa na dierżawę działki jest tak skonstruowana,że mamy same obowiązki obwarowane paragrafami pod różnym rygorem,a praw praktycznie zero,do tego kasiorka do płacenia niezła i jeszcze płać dodatkowo za notariusza, by cię mogli na twój koszt wypierdzielić w terminie ustawowym.
Jak ja kocham te rzucanie kłód pod nogi ,przez naszych urzędasów i becelowanie za wszystko
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Dzień bardzo udany, pobudka koło 8 śniadanko i na narty. Poszusowaliśmy z synkiem do 15tej psując pokaźną ilość karnetów. Warunki niestety do najlepszych nie należały, śnieg był mokry ( +2 *C) i nawet deszczem trochę z rańca dawało ale przetrwaliśmy .
Teraz czerpię duuużą przyjemność z siedzenia przy kompie a piwko smakuje wybornie.
Comment
-
-
Nie wiem, czy już tutaj obwieszczałam....ale jakoś tak czuję potrzebę: jak ja @#$#@$ nie znoszę sprzątać!!!!!!!Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąlenąWieje grozą, więc może rozważysz ponownie perspektywy, które zapodałem swego czasu na PW?
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kot_z_cheshireNie wiem, czy już tutaj obwieszczałam....ale jakoś tak czuję potrzebę: jak ja @#$#@$ nie znoszę sprzątać!!!!!!!
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAcksonDziś rano przyszedł listonosz i przyniósł PIT za jakąś wykonaną i dawno zapomnianą przeze mnie robotę. A rozliczenie już dawno wysłane do Urzędu Co za ludzie - wysłali mi PIT w ostatnim dozwolonym dniu.Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
Comment