Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson
Jaki początek dnia?
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika GwiazdaJa też. A mamy dostać zwrot (z przeznaczeniem na Malucha) więc trochę mnie to denerwuje...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika GwiazdaBuuuuuuuuhahahahaha
Śmieszne...
Bo to nie jest zwykły Maluch. Jest mniejszy od Golfa, ale coś mi się wydaje, ze droższy.
To chyba przez sobotnie sprzątanie takie macie rozkoszne poczucie humoru- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcelTVP3 dwa razy w ciągu 3 (słownie: trzech) godzin pokazała ten sam Kurier i ten sam dokument o Charlesie Mansonie... Ciekawy początek czy tam środek dnia...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fteoA co jakaś dzisiaj rocznica z ChM związana wypada?Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcyBo u Ciebie dzień się zaczyna, kiedy u innych się kończy. Cyborg żerujący nocą?
Oby do poniedziałku - w końcu się wyśpię (zwłaszcza, że ja mam łykendy w poniedziałki i środy czasami).Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
Comment