Miałem się nie przyznawać, ale co tam - dziś od rana, eksperymentalnie powstało 12 litrów zacieranego, ciemnego pszeniczniaka. Teraz już jest spora piana - ładnie fermentuje.
Jaki początek dnia?
Collapse
X
-
Last edited by adam16; 2007-03-08, 19:58.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
-
-
Mój dziś ot taki sobie.Obudziło mnie swędzenie ocząt i katarek i od razu wiedziałem ,że kochana alergia mnie odwiedzila Poza tym trwa ciąg dalszy remontu w nowym choć zarazem starym wiekowo mieszkaniu(na szczęście jest to praca zlecona).
Ot ciekawosta mamy dwa mieszkania,a z przyczyn technicznych pomieszkujemy tymczasowo u Teściowej
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Dzień zaczął się od zobaczenia listonosza numer kilkanaście (odkąd mój dzielnicowy listonosz odszedł do konkurencji, coś nikt nie chce tu listów roznosić...) - dostałam parokilogramową paczkę jako list oraz pismo od gazowni, że za 2 tygodnie odłączą mi gaz. Do tego pochmurno, a ludzie na gg pisali, że słońce i wiosna.
A jutro pewna uczennica zmusza mnie do wstania o 7:00 rano = chyba muszę iść dziś spać!Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAQBACyborg - łączę sie w bólu prawie 1.30 a wstawać trza o 6.00 chyba pójdę spać
Mój wyjazd do "Niemców" zdeka się przedłużył z powodu gali boksu? Było dziś coś takiego czy dałam się wkręcić?.
Comment
-
-
Mam kacaTo inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Właśnie odebrałem (o dziwo bez kolejek) dowód rejestracyjny naszej Paskudy vel Dziobaka.
O w mordę - ale te nowe dowody są paskudne - nie dość że w kolorku niebiesko-żółtym, to jeszcze większe o jedną stronę od starych, a danych na nich tyle samo - to się nazywa oszczędność papierubigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pogoniarz Wyświetlenie odpowiedziOj coś mi się zdaje,że niedługo pojedziemy na porodówkę
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pogoniarz Wyświetlenie odpowiedziOj coś mi się zdaje,że niedługo pojedziemy na porodówkę
....oj, nie zauważyłam ostatniego wpisu Co, fałszywy alarm? Kapryśna bliźniaczka, skądś to znamLast edited by Marusia; 2007-05-30, 09:20.
Comment
-
Comment