Jaki początek dnia?

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • cyborg_marcel
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2003.03
    • 3467

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron Wyświetlenie odpowiedzi
    Aż się boję wyjść z pracy, bo pewnie się Celsjusze w międzyczasie namnożyli...
    A jutro ponoć ma być jeszcze gorzej...

Całą noc czekałam na telefon w sprawie pilnego zlecenia, a biuro mi już nie tak pilnego mejla o 8 rano wysłało = noc w plecy. A teraz czekam na decyzję, co dalej i kolejna noc pod telefonem i dzień w skwarze... Bleee...
    Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...

Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.

Comment

• Qboland
      Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
      • 2006.04
      • 242

Przyszedłem 40 minut spóźniony a tu na korytarzu szef. Ja do drzwi a one zamknięte otwieram kluczem, jestem pierwszy, szef to widzi

Comment

• ART
        mAD'MINd
        🥛🥛🥛🥛🥛
        • 2001.02
        • 23928

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Qboland Wyświetlenie odpowiedzi
        Przyszedłem 40 minut spóźniony a tu na korytarzu szef. Ja do drzwi a one zamknięte otwieram kluczem, jestem pierwszy, szef to widzi
        patrzył przyjecielsko, podejrzliwie, z politowaniem, czy z triumfem?
        - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
        - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
        - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• zythum
          Pułkownik Chmielowy Ekspert
          • 2001.08
          • 8305

Z samego rana basen, potem banan i brzoskwinia. Całkiem nieźle się zaczął dzień.
          To inaczej miało być, przyjaciele,
          To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
          Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
          Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
          Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!

Rządzący światem samowładnie
          Królowie banków, fabryk, hut
          Tym mocni są, że każdy kradnie
          Bogactwa, które stwarza lud.

Comment

• arcy
            • 2002.07
            • 7538

Sponsorem dzisiejszego odcinka jest litera B

Comment

• Pogoniarz
              † 1971-2015 Piwosz w Raju
              • 2003.02
              • 7971

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zythum Wyświetlenie odpowiedzi
              Z samego rana basen, potem banan i brzoskwinia. Całkiem nieźle się zaczął dzień.
              To ,że dostałeś w końcu banana to rozumiem i pewnie prosto z Opola,ale brzoskwinie?Nie rozumiem

Prawie jak Piwo
              SZCZECIN

Comment

• zythum
                • 2001.08
                • 8305

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pogoniarz Wyświetlenie odpowiedzi
                To ,że dostałeś w końcu banana to rozumiem i pewnie prosto z Opola,ale brzoskwinie?Nie rozumiem
                Brzoskwinka - młoda a już dojrzała
                To inaczej miało być, przyjaciele,
                To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
                Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
                Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
                Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!

Rządzący światem samowładnie
                Królowie banków, fabryk, hut
                Tym mocni są, że każdy kradnie
                Bogactwa, które stwarza lud.

Comment

• Pogoniarz
                  • 2003.02
                  • 7971

Obudziłem się z mruczącym kotkiem,który wlazł mi na głowę Niedługo zbieramy się i jedziemy do ogrodu dendrologicznego,znajdującego się w Przelewicach ,a stamtąd później jest tylko ze 20 km do Barlinka gdzie można zobaczyć będzie mecz miejscowych z Pogonią Szczecin.Najgorsze jest to,że chętnych na obejrzenie meczu jest sporo więcej aniżeli pojemności ma stadion...Do tego jakieś atrakcje zapowiadają fani Kolejorza...

Prawie jak Piwo
                  SZCZECIN

Comment

• PabloZD
                    • 2005.08
                    • 222

Jak w każdą niedziele i święta obudził mnie zapach konserwy rybnej w pomidorach na śniadanie (taka rodzinna tradycja) W planach na dzień dzisiejszy jest wyjazd na "ranczo" pod Nagłowicami. Pogoda podobno (www.meteo.pl) ma powalać na kolana conajmniej do czwartku więc wyjazd zapowiada się wyśmienicie. Jeżeli tylko czas na to pozwoli zamierzam w dzień dzisiejszy:
                    1. Zatrzymać się po drodze w Zawierciu w "Karczmie u Stacha" na Bonera Mocnego
                    2. Zakupić w Jędrzejowie lub okolicach zapas Strzelca Mocnego
                    3. Wstąpić do Sobkowa i zwiedzić znajdujący się tam zamek rycerski
                    4. Spędzić miło wieczór na tarasie mojej chatki w Desznie nieopodal Nagłowic popijając zakupionego wcześniej Strzelca

Comment

• Krzysiu
                      D(r)u(c)h nieuchwytny
                      • 2001.02
                      • 14936

Początek dnia taki sam jak koniec wczorajszego, czyli czyszczenie karabinu. Tak zardzewiał przez weekend, że musiałem go rozebrać na sztuki. Mija już ósma godzina szlifowania, zrobiona jest lufa, stempel, bagnet, przelotki i kolba, został cały zamek.

Właściwie powinieniem napisać to w temacie "nasze szajby".
                      Last edited by Krzysiu; 2007-08-15, 11:25.

Comment

• Marusia
                        Marszałek Browarów Rzemieślniczych
                        🍼🍼
                        • 2001.02
                        • 20221

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krzysiu Wyświetlenie odpowiedzi
                        musiałem go rozebrać na sztuki.
                        O, to ile teraz masz sztuk karabinów?
                        www.warsztatpiwowarski.pl
                        www.festiwaldobregopiwa.pl

www.wrowar.com.pl

Comment

• PabloZD
                          • 2005.08
                          • 222

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krzysiu Wyświetlenie odpowiedzi
                          Właściwie powinieniem napisać to w temacie "nasze szajby".
                          ...albo założyć temat: Nasze szajby na początku dnia

Comment

• ART
                            mAD'MINd
                            🥛🥛🥛🥛🥛
                            • 2001.02
                            • 23928

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PabloZD Wyświetlenie odpowiedzi
                            ...albo założyć temat: Nasze szajby na początku dnia
                            tudzież "Nasze małe szajby na początku dnia gdy czyszcząc karabin ten wypalił"
                            - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
                            - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
                            - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• Krzysiu
                              D(r)u(c)h nieuchwytny
                              • 2001.02
                              • 14936

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedzi
                              O, to ile teraz masz sztuk karabinów?
                              Chwilowo jeden cały i jeden w 32 częściach różnej wielkości. Zaraz go składam.

Comment

• Pogoniarz
                                • 2003.02
                                • 7971

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pogoniarz Wyświetlenie odpowiedzi
                                Obudziłem się z mruczącym kotkiem,który wlazł mi na głowę Niedługo zbieramy się i jedziemy do ogrodu dendrologicznego,znajdującego się w Przelewicach ,a stamtąd później jest tylko ze 20 km do Barlinka gdzie można zobaczyć będzie mecz miejscowych z Pogonią Szczecin.Najgorsze jest to,że chętnych na obejrzenie meczu jest sporo więcej aniżeli pojemności ma stadion...Do tego jakieś atrakcje zapowiadają fani Kolejorza...
                                No i minął jak z bicza trzasnął,,wizyta w ogrodzie,na meczu.Fajniutki dzionek Click image for larger version

Name:	CIMG0871.JPG
Views:	1
Size:	16,2 KB
ID:	2023955
                                Click image for larger version

Name:	CIMG0885.JPG
Views:	1
Size:	19,1 KB
ID:	2023956
                                Jeszcze troszkę urlopu zostało i atrakcji nie powinno zabraknąć

Prawie jak Piwo
                                SZCZECIN

Comment

Przetwarzanie...
                                X