Własnie hydraulik zaczął mi demolowac łazienkę i piwnicę ... mam nadzieję, że się dzisiaj uwinie...
Jaki początek dnia?
Collapse
X
-
Oczywiście"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Comment
-
-
Uwinął się... piwnica ogarnieta, rury wymienione... niestety zieje japa w ścianie w łazience. I obawiam się, że pozieje jakiś czas."Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika biermann Wyświetlenie odpowiedzipiwnica ogarnieta
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcy Wyświetlenie odpowiedziKoniec świata"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedzi(...)urywamy się z dziewczyną z dużego miasta, by odetchnąć.
PS. Nie wiedzieć czemu, przypomial mi się akurat znajomy teks w języku zagranicznym ( może któś zna ten język):
"DAWAJ PODDYCHAJEM WMIESTJE"Piwo pite z umiarem
nie szkodzi w żadnych ilościach.
Comment
-
-
Nie wiem, czy to poniedziałek czy deprecha jesienna czy kilka innych czynników....Ale jakoś tak, szlag mnie trafia. Matko!! Jak mnie wnerwiają* ludzie!!!! Albo mam pecha od jakiegoś czasu albo społeczeństwo głupieje w tempie zastraszajacym. Mam nadzieję, że chociaż nie wymrą im szare komórki odpowiedzialne za chodzenie do wc a nie robienie pod siebie....
Tak, też się w związku z tym uwsteczniam. I może dlatego jestem wnerwiona.
*wnerwiają - to eufemizm....Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kot_z_cheshire Wyświetlenie odpowiedziNie wiem, czy to poniedziałek czy deprecha jesienna czy kilka innych czynników....Ale jakoś tak, szlag mnie trafia. Matko!! Jak mnie wnerwiają* ludzie!!!! Albo mam pecha od jakiegoś czasu albo społeczeństwo głupieje w tempie zastraszajacym. Mam nadzieję, że chociaż nie wymrą im szare komórki odpowiedzialne za chodzenie do wc a nie robienie pod siebie....
Tak, też się w związku z tym uwsteczniam. I może dlatego jestem wnerwiona.
*wnerwiają - to eufemizm....
Byle by nie pracować już w kontakcie z klientem...Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16 Wyświetlenie odpowiedziByle by nie pracować już w kontakcie z klientem...Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
-
Dzis poczatek dnia w srodku nocyPopieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
-
A dzisiaj rano we Wrocławiu była podwójna tęcza!
Piękne zjawisko!
Comment
-
Comment