Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fteo
Wyświetlenie odpowiedzi
Jaki początek dnia?
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Radegast Wyświetlenie odpowiedzisrodek srodkiem, ja nie chce myslec jaki bede mial dzien jak sie obudze...
chyba szybko trzeba bedzie- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Własnie ubraliśmy choinkę. Stałą w garażu dwa dni. Po przyniesieniu do domu już się sypie
Ale w sumie się nie dziwię, skoro choinki sprzedaje się już od początku grudnia. Po prostu muszą się sypać jeżeli nie są świeżo dowożone. Ale widać jest na Barbórkę popyt na choinki to jest i podaż.
W przyszłym roku jadę do jakiegoś leśnika.MM961
4:-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson Wyświetlenie odpowiedziWłasnie ubraliśmy choinkę. Stałą w garażu dwa dni. Po przyniesieniu do domu już się sypie
Ale w sumie się nie dziwię, skoro choinki sprzedaje się już od początku grudnia. Po prostu muszą się sypać jeżeli nie są świeżo dowożone. Ale widać jest na Barbórkę popyt na choinki to jest i podaż.
W przyszłym roku jadę do jakiegoś leśnika.
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Powrót do domu o 3.30 po wygraniu małego prawie SnG live i dodatkowym wygraniu rozgrywki w kopa. Zwłaszcza to drugie mnie bardzo zaskoczyło,oczywiście pozytywnie, gdyż ostatnio w kopa grałem jakieś dwadzieścia kilka lat temu.Last edited by biermann; 2007-12-29, 13:26."Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika biermann Wyświetlenie odpowiedziPowrót do domu o 3.30 po wygraniu małego prawie SnG live i dodatkowym wygraniu rozgrywki w kopa. Zwłaszcza to drugie mnie bardzo zaskoczyło,oczywiście pozytywnie, gdyż ostatnio w kopa grałem jakieś dwadzieścia kilka lat temu.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszot Wyświetlenie odpowiedzi?????
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszot Wyświetlenie odpowiedzi?????
Wy na Śląsu macie skata u nas w Wielkopolsce mamy kopa. Gra się 16 kartami w 4 osoby(parami, chyba, że ktoś gra solo), asy, damy, walety i dychy. Gra szybka, wciagająca, prosta i jednocześnie ze skąplikowanymi niuansami...
Jednak wolę pokeraLast edited by biermann; 2007-12-29, 14:21."Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mr-perez Wyświetlenie odpowiedzi
Wyobraź sobie,że nie.Mało tego,nie wiem co to SnG,Holdem czy rebuy.Last edited by kiszot; 2007-12-29, 18:32.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszot Wyświetlenie odpowiedziZ lewej nogi czy prawej?
Wyobraź sobie,że nie.Mało tego,nie wiem co to SnG,Holdem czy rebuy.
SnG - sit & go jednostolikowy turniej w pokera, tu w odmianie texas holdem, rebuy - możliwość dokupienia żetonów. W normalnych sitach nie ma takiej możliwości."Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Comment
-
-
-
Mój dzień zaczął się tuż po 5-tej rannym wstawaniem na 7-mą do pracy. Sąsiedzi wtedy właśnie szli spaćBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
A ja dziś, niemal w samo południe, zostałem inżynierem. Niby drobna rzecz, a cieszy Chyba niedługo pojawię się w dziale "Jestem po kilku"Birofilia Trapistów poszukiwane - sprawdź co mam
http://mojedegustacje.blogspot.com/ - mój blog o alkoholach; ostatni wpis - Królewskie Porter
Piwny Janusz bez Teku
Comment
-
Comment