Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika LenDo
Wyświetlenie odpowiedzi
Jaki początek dnia?
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika LenDo Wyświetlenie odpowiedziW poprzednim poście napisałeś, że drutowanie na początku maja, teraz, że dopiero w połowie. Coś tu jest nie tak.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pirackamuza Wyświetlenie odpowiedziKolejna pobudka skoro świt, bo jak długo da się spać, mogąc leżeć jedynie na wznak...
... a drutowanie dopiero w połowie maja2800 nowe piwa opisałem na forum
Moja "kolekcja" wypitych piw zagranicznych na koniec maja 2023 r. liczy 12 810 piw z 180 krajów
Kolekcja jest na stronie https://sites.google.com/view/sibarh-galeria/galeria
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAQBA Wyświetlenie odpowiedziPowrót z długiego łykendu - 1,00 w nocy, rano do pracy. Rany jak mi się chce spać- Wiesz Luciu, co ci powiem?
- ???
- ...napiłbym się piwa.
------------------------------------------
Dzień dobry panu.
Poproszę dwa piwa...albo nawet trzy.
Comment
-
-
Mija na opiece nad Malusią,która już stawia pierwsze kroki Zaraz śniadanko i na spacerek ,gdyż pogoda jest wyborna .Udało mi się w końcu naliczyć ilość zębów Paulinki i wyszło,że ma już szesnaście(kurde sporo,skoro 30 maja kończy roczek).
Cudownie widzieć jak dziecko się rozwija i móc jak najwięcej być przy naszym dzidziołku
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Wyjątkowo kiepski ten początek. Miałam jutro jechać z koleżanką w góry. Wygrzać się na słonku, napić czeskiego piwa i popstrykać widoczki. Pogoda jest jednak paskudna. Prognozy ICM, które zwykle się sprawdzają, również nie nastrajają optymistycznie...
A tak teraz jest w górach http://www.kopa.com.pl/lato/index.phpLast edited by Basik; 2008-05-21, 08:31.
Comment
-
-
Chwilkę po szóstej Westa i ja odśpiewaliśmy naszej Pociesze 100 lat ,gdyż właśnie mija okrągły roczek jak jest z nami na tym łez padole .Czekam na wysłanie posta o 11:19 (wtedy rok temu przyszła na świat)
Teraz Kwiniusia odpoczywa po porannych szaleństwach i mam chwilkę czasu,zaraz jak się obudzi śmigam z Malusią na spacerek i tam troszkę poświrować.
Po południu jedziemy po piwne i nie tylko piwne zakupy za byłą zachodnią granicę
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pogoniarz Wyświetlenie odpowiedzi...
Teraz Kwiniusia odpoczywa po porannych szaleństwach ...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika garfunkel Wyświetlenie odpowiedziJak to jest, że niektóre małe ludzie odpoczywają? nasze małe Tsunami ciągle grasuje...i to nawet nie w tym rzecz, że grasuje w szaleńczym tempie, tylko, że ciągle. A jak nie grasuje, to je.
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Po wczorajszym świętowaniu boli głowa i brzuch (Belfast) ale warto było i dzień dzisiejszy zaczął się w wesołym nastroju.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
Comment