Soja, tofu, soczewica, a z płynów ustrojowych głównie piwo.
Jaki początek dnia?
Collapse
X
-
Żą, nie mówiłeś, że to Ty urodziłeśSurowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Thou shallt not spilleth thy beer!
Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.
Comment
-
-
Ale tylko częściowySurowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.
Comment
-
-
Znaczy się surogat ?Surowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Comment
-
-
Poczekaj do młodzieńczego buntu, jak schabowe będzie wchrzaniaćSurowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Comment
-
-
Idąc rano po pieczywo, na drzwiach wejściowych do domu zauważyłem karteczkę informującą o spotkaniu w sprawie obrony garaży, w sumie nic dziwnego, ale podpis mnie rozbroił:
Społeczny Komitet Obrony Garaży Blaszanych
Dla mnie bomba
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
O 7 obudził mnie budzik Slavoya. Wstałam 7.45. Nie chce mi się spać. To jest tak dziwne, że zastanawiam się, co jest ze mną nie tak
Comment
-
-
Nic sie nie martw- mi tez sie nei chce spac. ale to dlatego , ze jeszcze nie probowalem zasnac
Impreza udana, pogoda, w deche, trzeba rower wykopac, i do jakiegos browaru uderzyc w poludnieLast edited by naczelnik; 2009-03-21, 09:13.Popieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
-
Ostatnio przebywając na działce miałem sympatyczny początek dnia.Wstałem po szóstej rano, Kobiety sobie smacznie spały,ja wylazłem powdychać sosnowo-dębowy las.Dzięcioł atakował drzewo, wiewiórka przebiegła obok, przytuptał jeż, znalazłem dorodnego borowika, po drodze śmignął mi zajączek, do tego było cieplutko.Cisza, spokój, coś pięknego
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
O 7 rano pojechałem grać w fusbal i już czuję wszystkie mięśnie.Jutro chyba nie wstanę z łóżka.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Dzisiaj kole 5:00 w drodze do przystanku komunikacji miejskiej od strony bloków w kierunku działek i stawów przemknęło kole mnie przestraszone zwierzątko(he he mnie też serce szybciej zabiło).
Nie wiem czy to był jelonek, czy sarna,ale jeszcze młode.
Chwilę później na dwa głosy zaczęły sobie dyskutować koty zamieszkujące na działkach (może jeszcze opijały wczorajszy dzień kota )Jedna z naszych kotek od trzech dni jest niespokojna i daje wyraźne sygnały, że chce sobie pobiegać na zewnętrznym-czyżby wiosna się zbliżała?
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
Comment