Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pogoniarz
Wyświetlenie odpowiedzi
Jaki początek dnia?
Collapse
X
-
Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
-
-
Comment
-
-
haha, Skoda Xanthi.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pogoniarz Wyświetlenie odpowiedzi(...)a teraz wiadomość o naszym rządowym samolocie , który się rozbił.MasakraGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pogoniarz Wyświetlenie odpowiedziBył sympatyczny, spacerek po 6 rano wśród stawów, zauważone dwie sarny, a teraz wiadomość o naszym rządowym samolocie , który się rozbił.Masakra
Mam to samo, chociaż u nas pada. Aż mnie zatkało.
Comment
-
-
Pozostało się modlić.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
Comment
-
-
Wywiesiłem flagę z kirem. Kto ma możliwość niech zrobi to samo.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
Comment
-
-
Mnie ojciec obudził wiadomością o tak grubym kalibrze. Cieszy mnie, że na Krakowskim Przedmieściu było naprawdę dużo ludzi.Surowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Thou shallt not spilleth thy beer!
Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.
Comment
-
-
-
Jadąc rano przed piątą do pracy zauważona "angielska mgła"(temperatura 21 stopni)
Wczoraj tylko lekki deszczyk pod wieczór, a Gryfino i Choszczno zalane, grad, deszcz, połamane drzewa, zalane ulice, ludzie bez prądu-oj coś ten rok nieciekawy dla Polski
Byle do 22 i życie przy Dziecku i Kobicie
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Opóźniony o pół godziny autobus i awantura z obgryzującą paznokcie bździągwą na dyspozytorni, tak się zaczął"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika VanPurRz Wyświetlenie odpowiedzi... awantura z obgryzującą paznokcie bździągwą na dyspozytorni ...
Aaaa, pewnie mało zarabia. Trzeba podnieść ceny biletów, aby móc jej lepiej zapłacić. Na pewno pasażerowie przyjmą to ze zrozumieniem.
Comment
-
-
Może się zamienimy? Ja teraz odzwyczajam małą od pieluch i na razie osiągnąłem tyle, że jak jej się zachce, to wstaje z nocnika, po czym idzie na balkon i tam leje albo wali kupę.
Przypomnisz sobie, bo już niedługo powtórka z rozrywki.
Comment
-
Comment