Jaki początek dnia?

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • kot_z_cheshire
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2005.11
    • 2201

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pogoniarz Wyświetlenie odpowiedzi
    Chwilę później na dwa głosy zaczęły sobie dyskutować koty zamieszkujące na działkach (może jeszcze opijały wczorajszy dzień kota )Jedna z naszych kotek od trzech dni jest niespokojna i daje wyraźne sygnały, że chce sobie pobiegać na zewnętrznym-czyżby wiosna się zbliżała?
    No to moja kicia opija już od tygodnia. I tez daje głos..w dzień, w nocy...Może słyszał ktoś o kocich knebelkach? Ani chybi wiosna...
    Młode koty mają adhd, niestety.
    Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
    Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
    Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.

Comment

• pieczarek
      Pułkownik Chmielowy Ekspert
      • 2001.06
      • 5011

Idę sobie rano do pracy, jeszcze jest ciemnawo, gdy na jednym słupie dojrzałem miłosne wyznanie do jednego z szeroko znanych forumowiczów. Z ciekawości obejrzałem inne tablice i słupy - wszędzie to samo. Po południu wróciłem z aparatem.

Wie ktoś, co to za laska ta Xanthi?
      Attached Files

Comment

• jacer
        • 2006.03
        • 9875

haha, Skoda Xanthi.
        Milicki Browar Rynkowy
        Grupa STYRIAN

(1+sqrt5)/2
        "Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
        "Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
        No Hops, no Glory :)

Comment

• Pogoniarz
          † 1971-2015 Piwosz w Raju
          • 2003.02
          • 7971

Był sympatyczny, spacerek po 6 rano wśród stawów, zauważone dwie sarny, a teraz wiadomość o naszym rządowym samolocie , który się rozbił.Masakra

Prawie jak Piwo
          SZCZECIN

Comment

• becik
            Generał Wszelkich Fermentacji
            🍼🍼
            • 2002.07
            • 14999

(...)a teraz wiadomość o naszym rządowym samolocie , który się rozbił.Masakra
            Tragedia, raczej nikt nie przeżył..
            Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl

Comment

• dkrasnodebski
              Major Piwnych Rewolucji
              • 2003.05
              • 2316

Był sympatyczny, spacerek po 6 rano wśród stawów, zauważone dwie sarny, a teraz wiadomość o naszym rządowym samolocie , który się rozbił.Masakra

Mam to samo, chociaż u nas pada. Aż mnie zatkało.
              Zakład Piwowarstwa Domowego BRODAREK

www.radoslawstolar.pl

Comment

• jacer
                • 2006.03
                • 9875

Pozostało się modlić.
                Milicki Browar Rynkowy
                Grupa STYRIAN

(1+sqrt5)/2
                "Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson

Comment

• jacer
                  • 2006.03
                  • 9875

Wywiesiłem flagę z kirem. Kto ma możliwość niech zrobi to samo.
                  Milicki Browar Rynkowy
                  Grupa STYRIAN

(1+sqrt5)/2

Comment

• Maidenowiec
                    Major Piwnych Rewolucji
                    • 2004.07
                    • 2287

Mnie ojciec obudził wiadomością o tak grubym kalibrze. Cieszy mnie, że na Krakowskim Przedmieściu było naprawdę dużo ludzi.
                    Surowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl

Thou shallt not spilleth thy beer!

Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.

Comment

• Krzysiu
                      D(r)u(c)h nieuchwytny
                      • 2001.02
                      • 14936

Przegląd prasy: http://www.wykop.pl/ramka/344908/swi...rasa-o-polsce/

Comment

• Pogoniarz
                        • 2003.02
                        • 7971

Uff naszej Kwinki udało się dostać do publicznego przedszkola drogą komputerowej rekrutacji .W Polsce jednak są cuda Kto ma trzyletnie dziecko i trzeba opłacać przedszkole prywatne wie o co chodzi

Prawie jak Piwo
                        SZCZECIN

Comment

• Pogoniarz
                          • 2003.02
                          • 7971

Jadąc rano przed piątą do pracy zauważona "angielska mgła"(temperatura 21 stopni)
                          Wczoraj tylko lekki deszczyk pod wieczór, a Gryfino i Choszczno zalane, grad, deszcz, połamane drzewa, zalane ulice, ludzie bez prądu-oj coś ten rok nieciekawy dla Polski
                          Byle do 22 i życie przy Dziecku i Kobicie

Prawie jak Piwo
                          SZCZECIN

Comment

• VanPurRz
                            Major Piwnych Rewolucji
                            • 2008.09
                            • 4229

Opóźniony o pół godziny autobus i awantura z obgryzującą paznokcie bździągwą na dyspozytorni, tak się zaczął
                            "Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"

Comment

• pieczarek
                              • 2001.06
                              • 5011

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika VanPurRz Wyświetlenie odpowiedzi
                              ... awantura z obgryzującą paznokcie bździągwą na dyspozytorni ...
                              Awantura z najemnym pracownikiem!?
                              Aaaa, pewnie mało zarabia. Trzeba podnieść ceny biletów, aby móc jej lepiej zapłacić. Na pewno pasażerowie przyjmą to ze zrozumieniem.

Comment

• żąleną
                                D(r)u(c)h nieuchwytny
                                • 2002.01
                                • 13239

Może się zamienimy? Ja teraz odzwyczajam małą od pieluch i na razie osiągnąłem tyle, że jak jej się zachce, to wstaje z nocnika, po czym idzie na balkon i tam leje albo wali kupę.

Przypomnisz sobie, bo już niedługo powtórka z rozrywki.

Comment

Przetwarzanie...
                                X