Jaki początek dnia?

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Pogoniarz
    † 1971-2015 Piwosz w Raju
    • 2003.02
    • 7971

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedzi
    Może się zamienimy? Ja teraz odzwyczajam małą od pieluch i na razie osiągnąłem tyle, że jak jej się zachce, to wstaje z nocnika, po czym idzie na balkon i tam leje albo wali kupę.
    Ciekawostka
    Nasza po odstawieniu od pampersów zsikała się nocy raptem ze cztery razy, także początki dnia nie bywały takie złe, tylko Malusi się wstydziła i płakała i to bardziej bolało, niźli drobna obsuwa, bo co to za problem .
    Last edited by Pogoniarz; 2010-06-11, 11:45.

Prawie jak Piwo
    SZCZECIN

Comment

• VanPurRz
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2008.09
      • 4229

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pieczarek Wyświetlenie odpowiedzi
      Awantura z najemnym pracownikiem!?
      Aaaa, pewnie mało zarabia. Trzeba podnieść ceny biletów, aby móc jej lepiej zapłacić. Na pewno pasażerowie przyjmą to ze zrozumieniem.
      Pieczarek idź ochłoń
      "Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"

Comment

• żąleną
        D(r)u(c)h nieuchwytny
        • 2002.01
        • 13239

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pogoniarz Wyświetlenie odpowiedzi
        Nasza po odstawieniu od pampersów zsikała się nocy raptem ze cztery razy, także początki dnia nie bywały takie złe, tylko Malusi się wstydziła i płakała i to bardziej bolało, niźli drobna obsuwa, bo co to za problem .
        W nocy jeszcze nie ryzykujemy. Ona na nocniku już od kilku miesięcy robi, ale teraz, gdy ją chcemy przyuczyć do pokazywania, zaczął się jakiś bunt.

Comment

• kiszot
          Pułkownik Chmielowy Ekspert
          🍼🍼
          • 2001.08
          • 8108

Mój najmłodszy jak staje przed nocnikiem to wszystko jest obsikane wokoło tylko nie nocnik.Oczywyście jak przystało na prawdziwego faceta,sika na stojąco.
          Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
          1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D

Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
          Mein Schlesierland, mein Heimatland,
          So von Natur, Natur in alter Weise,
          Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
          Wir sehn uns wieder am Oderstrand.

Comment

• pieczarek
            • 2001.06
            • 5011

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszot Wyświetlenie odpowiedzi
            Oczywyście jak przystało na prawdziwego faceta,sika na stojąco.
            Kiszot, pochopnie uogólniasz. W Niemczech także prawdziwi faceci rozumieją co znaczy polecenie "Bitte im Sitzen pinkeln"
            Attached Files

Comment

• kiszot
              🍼🍼
              • 2001.08
              • 8108

W Niemcacach to,ja tam som richtig prawdziwe facety co sikajom na siedząco.

Comment

• żąleną
                D(r)u(c)h nieuchwytny
                • 2002.01
                • 13239

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszot Wyświetlenie odpowiedzi
                Mój najmłodszy jak staje przed nocnikiem to wszystko jest obsikane wokoło tylko nie nocnik.Oczywyście jak przystało na prawdziwego faceta,sika na stojąco.
                Olaboga, to mojej małej chyba niedługo coś wyrośnie, bo też na stojąco woli.

Comment

• jacer
                  • 2006.03
                  • 9875

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedzi
                  Olaboga, to mojej małej chyba niedługo coś wyrośnie, bo też na stojąco woli.

ojjj, żeby feministka nie wyrosła
                  Milicki Browar Rynkowy
                  Grupa STYRIAN

(1+sqrt5)/2
                  "Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
                  "Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
                  No Hops, no Glory :)

Comment

• pieczarek
                    • 2001.06
                    • 5011

Dzisiaj rano w przydomowym ogrodzie przestraszył mnie spory zaskroniec. Pewnie polował na ryby w moim stawku. Niby człowiek wie, że w moich okolicach jak wąż, to niegroźny zaskroniec. Ale emocje i tak są, gdy gadzina ucieka spod nóg.

Comment

• Pogoniarz
                      † 1971-2015 Piwosz w Raju
                      • 2003.02
                      • 7971

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pieczarek Wyświetlenie odpowiedzi
                      Dzisiaj rano w przydomowym ogrodzie przestraszył mnie spory zaskroniec. Pewnie polował na ryby w moim stawku. Niby człowiek wie, że w moich okolicach jak wąż, to niegroźny zaskroniec. Ale emocje i tak są, gdy gadzina ucieka spod nóg.
                      Koło naszych bloków są trzy stawy i teraz żabki sobie "śpiewają" i będąc na spacerze zauważyliśmy zaskrońców sztuk dwa , które polowały, dziecko z naszej klatki naliczyło w jednym ze stawów 85 żab-no to będzie wyżera.
                      Dzisiaj koło magazynu w pracy kolega wyłowił raka(no nieźle bobry, raki)

Prawie jak Piwo
                      SZCZECIN

Comment

• zgroza
                        Major Piwnych Rewolucji
                        🍼
                        • 2008.03
                        • 3605

Dzień rozpocząłem od małych (cirka about 40 butelek) zakupów z kolegą sibarhem w Kopenhadze. Miło było poznać innego zbieracza . Wracając znalazłem piwo... bożonarodzeniowe przecenione o połowę.
                        Lotna ekspozytura browaru

Też Was kocham.

Comment

• kiszot
                          🍼🍼
                          • 2001.08
                          • 8108

Początek miał być fajny,rodzinka do sanatorium a ja sam w domu.Niestety rzeczywistość okazała się bardziej brutalna.Po awarii auta i przejechaniu 120 km w 7 godzin znowu jesteśmy w domciu.A tu jeszcze trzeba przygotować kasiurkę na naprawę.

Comment

• Basik
                            Major Piwnych Rewolucji
                            • 2006.06
                            • 1308

Uff ciężko skakać po domu w białym kozaczku...Pierwszy dzień w gipsie. Zaraz jadę na pierwszy zastrzyk i tak przez 6 tygodni. Jeżeli ktoś miał podobne doświadczenia i może służyć radami jak przeżyć ten czas, to będę wdzięczna. Za pomysły na posiłki -lekkie i pełne witamin również. Nie chcę po tych tygodniach zamienić się w baryłkę. A na razie uczę się skakać tak, żeby gipsem nie uderzać za często w podłogę

Comment

• JAckson
                              🍼🍼
                              • 2004.05
                              • 6123

Zacznij robić sama sobie zastrzyki. To ułatwia życie.

Poza tym śmigaj o kulach gdzie się da - świetnie wzmacnia ramiona.

Jeżeli masz gips zwykły to polecam po ~pierwszym tygodniu wymianę na taki taśmowy z żywicą - komfort życia podnosi niesamowicie.

Poza tym to nie jest taki zły czas - ja na ten przykład zacząłem robić wiele ciekawych rzeczy - bez tego pewnie tak by się nie stało
                              Last edited by JAckson; 2010-10-10, 08:35.
                              MM961
                              4:-)

Comment

• Basik
                                Major Piwnych Rewolucji
                                • 2006.06
                                • 1308

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson Wyświetlenie odpowiedzi
                                Poza tym to nie jest taki zły czas - ja na ten przykład zacząłem robić wiele ciekawych rzeczy - bez tego pewnie tak by się nie stało
                                A możesz zdradzić co takiego? Ja na pewno mam w planie nadrobienie zaległości czytelniczych, pewnie obejrzę jakieś filmy i może przejdę Dragom Age. Ale to wszystko takie jakieś mało rozwijające. I pewnie po 3 dniach będę znudzona.

Właśnie dowiedziałam się, że opakowanie moich zastrzyków to wydatek ok 100 zł ale jest promocja w aptece i są za grosze To się chyba nazywa szczęście.

Comment

Przetwarzanie...
                                X