A ja wstałem prawą, mimo niespodziewanej pobudki. Pewnie gdyby nie ta pobudka jeszcze byłbym zarobiony, a tak już odpoczywam
Jaki początek dnia?
Collapse
X
-
Last edited by adam16; 2005-12-13, 21:29.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
-
-
Od wczoraj jeżdżę 30 minut później i środkowy środek transportu (poranna trasa = autobus, tramwaj, tramwaj) zdecydowanie stanie się moim ulubionym - zamiast zblazowanych ludzi jadących do pracy, spotykam teraz gimnazjalistów, licealistów i milczące (!) staruszki. Dzisiaj rano usłyszałam wykład na temat wolnej elekcji, a potem na temat toposu miłości w literaturze europejskiej od średniowiecza do pozytywizmu. Jak tak dalej pójdzie, to się podciągnę intelektualnie, że hej!Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Dzień zaczął się o godzinie 1:30. Marysia ma straszny katar, nie mogła prawie oddychać w nocy. Po wyczyszczeniu nosa, czego strasznie nie lubi, już trochę lepiej, ale sen był niespokojny już do rana. Teraz sobie odsypia, w przeciwieństwie do innych(_)>
Nigdy się nie poddawaj!!!
Browar "Pyrlandia" Poznań - albeertos & kiler
Lech jest tam gdzie jego wiara
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
A ja mam dziś napad depresji jesienno-zimowej. Na szczęście, jak siebie znam, za jakieś pół godziny mi przejdzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaA ja mam dziś napad depresji jesienno-zimowej. Na szczęście, jak siebie znam, za jakieś pół godziny mi przejdzieCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Ja ma tyle do załatwienia do końca roku,że nie mam czasu zwracać uwagi na pobolewania serducha, nawalania dyńki i osłabienia . Początek dnia oki, mogliśmy pospać z Westą ,aż do 8:00.Czekam teraz na fachowców od żaluzji,potem zakupy,zakup karnetu na Pogoń,zabranie koci do doktora,odstawienie auta do warsztatu,opłacenie tego i owego (na szczęście przez internet), a lenia mam strasznego,oj strasznego
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Wsiadam dzisiaj do samochodu a w baku znowu tylko opary- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Aha, a tak w ogóle to poranek zaczął się porażkowo (to było przed tramwajem z gimnazjalistami) - po raz pierwszy od dobrych kilku dni Cyborg stanął przed lustrem => Współczuję wszystkim, którzy muszą mnie dzisiaj oglądać (zastanawiam się tylko, od ilu dni tak wyglądam i mi nikt nic nie powiedział)...Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTWsiadam dzisiaj do samochodu a w baku znowu tylko opary2800 nowe piwa opisałem na forum
Moja "kolekcja" wypitych piw zagranicznych na koniec maja 2023 r. liczy 12 810 piw z 180 krajów
Kolekcja jest na stronie https://sites.google.com/view/sibarh-galeria/galeria
Comment
-
-
Ciężko byłoby mi namierzyć właściwy początek dzisiejszego dnia. O 7 rano koniec tłumaczenia i lulu, o 8 pobudka i sprawdzenie tekstu, o 19 nie wytrzymałem i poszedłem się przespać trzy godzinki. Od 21 jest już nieźle, a od 22:30 już zupełnie czuję, że żyję, zgadnijcie dlaczego
Comment
-
-
A ja rano wsiadłem do skodzinki i ją odstawiłem do blacharza. Maska podrapana latem w wymyślne wzorki przez małego Picassa z górskiej wioski w Albanii, lewy bok przez jakiegoś sąsiada przed blokiem, prawy bok jeszcze przez kogoś kiedyś tam... W sobotę zmieniam kapcie na zimowe a w poniedziałek znowu w trasę. Niemcy mają być zawiane śniegiem. Ja się wprowadzę w stan zawiany jak już dojadę na miejsceLepszy jabol pod okapem
niż GŻ, CP i KP !
Kompania Piwowarska obcięła Żubrowi rogi i jaja.
Wspieraj swój Browar - zostań Premium-Użytkownikiem!
Moja pierwsza literka to małe L a nie duże I :)
Comment
-
-
A mój dzień w tym tygodniu zaczyna się pomiędzy 13 a 14 Niby fajnie lecz niestety kończy się następnego dnia ok 7,30. Do tego jeszcze któryś z sąsiadów wczoraj o 9 wiercił dziurę w scianie, czym mnie przebudził, i ledwo zasnąłem ponownie 25 min. później wiercił drugą. Na moje szczęście miał tylko dwie do wywiercenia.
Tak nawiasem mówiąc to pozostały mi jeszcze dwie godziny do fajrantu. Mam nadzieję, że dyrektor nie sprawdzi kto w nocy siedzi na necie bo może być cienko z premią"Ma jednak kraj polski napój warzony
z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
mieszkańców, lecz i cudzoziemców
wybornym smakiem"
Jan Długosz, Historie Piwne
Moja strona www w początkowym okresie budowy
Comment
-
-
Ja zaczynam dzien od powolnego pakowania mojego plecaka.
Caly dzien zajec, pozniej wieczorna impreza wigilijna, w piatek rano w pociag...
Czuje w portkach, ze jakies warzenie lada dzienPopieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
Comment