Dziewiąta rano Polska,dzwoni telefon, w słuchawce tekst "... koszt przeglądu wyniesie 960 zł..."(chodzi o auto)-jak miło rozpoczął się ten dzionek
Jaki początek dnia?
Collapse
X
-
Poranek średniawy, ale dotarcie na net i zobaczenie mojej uśmiechniętej mordy w noc z piątku na sobotę skutecznie poprawiło mi humor - podziękowania dla wielkopolskich Forumowiczów.Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Ups, współczuję.
Życzę jak najszybszej możliwości zjedzenia pysznego kleiku, a potem jeszcze smaczniejszej kaszki manny (na wodzie; na mleku jest mniej lekkostrawna).browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
Ps. Dobre jest mielone siemię lniane (jak już w nim zasmakujesz...), rozpuszcza się to to w szklance gorącej wody i pije - koi żołądek, obśluzowuje go i łagodzi różne dziwne objawyCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Poranek po nocnym cyborgowym grzańcu był miły, do tego Alien Ant Farm na uszach, mimo tego, że obudziłam się dopiero o 8:00 (a o 8:00 zaczynałam zajęcia), dziś rano wydawało mi się, że mogę wszystko
Ale oczywiście życie zweryfikowało całość. Dostałam kilka przemiłych wieści i wiadomości W chwili obecnej mam ochotę posłuchać jakiejś barbarzyńskiej muzyki na full i stłuc jakieś szkło, albo przynajmniej skopać jakiś mur. Przez najbliższe godziny pozytywne podejście do życia nie nastąpi raczej.Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Comment
-
-
Ja chciałam poprzeć Cyborga w zakresie wiary w siemię lniane, ono jest dobre na wszystko
A co do dnia, to potwierdza się, że jestem jakimś porąbanym metereopatą - wczoraj było śliczne słoneczko, to mi głowa opadała i czułam się totalnie oniemła, dziś plucha, chmury, ciśnienie spada, a ja jestem nakręcona jakby conajmniej to był jakiś fajny dzień, a nie jest, bo właściwie to same kijowe sprawy dziś mam, od rozliczenia PITa poczynając
Comment
-
-
Właśnie wlazłam na bramkę pewnego operatora, aby wysłać smsa musiałam potwierdzić wpisując hasło z obrazka, które brzmiało "umrze" - grunt to pozytywne nastawienie do dnia.
Ps. G. > dziękuję.Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Comment
-
-
Dzień jeszcze w sumie sie na dobre nie rozkręcił a ja już odebrałem w pracy premię świąteczną oraz paczki świąteczne. Zakupiłem choinkę, zrobiłem obiadek a za chwileczę idę do centrum kupić piekny prezent mojej kochanej małżonce. A wieczorem
Comment
-
-
I jeszcze jedno. Dzisiaj otrzymałem nowy ręcznik barmański Guinness'a do swojej kolekcji
Comment
-
-
Dzisiaj fizycznie gorzej, psychicznie chyba lepiej (poza tym, że samochód Browaru Belgia usilnie chciał mnie przejechać...) - ciekawe na jak długo? Do tego panowie rano Metropolu nie mieli i Fakt chcieli mi wręczyć. I żałuję, że tak mało FF i BO zrobiłam, bo akurat na zimowe wieczory by się przydało...Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Comment
-
Comment